Solutii Integrate

Te invitam sa descoperi Solutiile pentru DataCenter si Solutiile pentru Utilizatori oferite de BRINEL care integreaza eficient tehnologiile furnizate de liderii mondiali in IT&C si care se potrivesc business-ului tau.

Contacteaza-ne dupa ce le-ai identificat sau daca doresti mai multe informatii despre solutiile integrate de BRINEL. Suntem alaturi de tine de la identificarea nevoii pana la implementarea solutiei si evaluarea satisfactiei tale!

contact

Identifica stadiul in care te afli

Aducem inovatie business-ului tau pentru ca tu sa te bucuri de viata!

Proiectare DataCenter

 Validare spatiu

Securitate fizica si control acces

Alimentare cu energie

Climatizare

Cablare structurata

Switching & Routing

Comunicatii & Securitate

Structuri de calcul

 

 

Structuri de stocare

Virtualizare

 

 

Back-up & Recovery

 

 

Replicare & Disaster Recovery Center (DRC)

 

 

Monitorizare & Managementul Infrastructurii

 

 

Solutii pentru DataCenter

Indiferent in care stadiu se regaseste DataCenter-ul tau, echipa de specialisti BRINEL te poate ajuta sa treci in urmatorul nivel pentru a imbunatati infrastructura IT, economisind timp si bani.

  

Solutii

Take a walk through the DataCenter

 

 

Comunicatii si Securitate Comunicatii si Securitate

Comunicatii si Securitate

Prin aplicarea unei politici de securitate unificata, se respecta acelasi nivel ridicat de protectie, fie ca vorbim de reteua campus, zona de WAN sau centrul de date, cu posibilitati de monitorizare real-time si vizibilitate completa in traficul retelei.

Servere & clustere Servere & clustere

Servere & clustere

Prin Certificarile obtinute la nivel de companie precum si prin competentele inginerilor pe diferite specializari, BRINEL poate oferi suport in pregatirea, livrarea si implementarea solutiilor avand la baza procesarea datelor si avand totodata expertiza in tehnologiile de procesare bazate pe servere.

Structuri de stocare Structuri de stocare

Structuri de stocare

BRINEL vine in intampinarea clientilor cu solutii eficiente de stocare, ingloband tehnologii de la liderii mondiali in tehnologia informatiei - HPE (3PAR & Nimble), EMC, Lenovo, IBM. Fiind si Authorized Service Provider putem oferi servicii de instalare si mentenanta pentru infrastructura de stocare si back-up.

Virtualizare Virtualizare

Virtualizare

BRINEL impreuna cu partenerii tehnologici va propune ca solutie de virtualizare – Servere Hardware x86 de ultima generatie  de la cei mai renumiti producatori de pe piata – HPE, CISCO UCS, DellEMC care vor constitui resursele gestionate de hypervisoare de la  Vmware, Citrix, sau Hyper-V. Integrarea completa implica si protectia  datelor din mediile virtuale, dar si recuperare de date in caz de dezastru  - mai precis solutiile de  la Veeam.

Consultanta Consultanta

Consultanta

Validare necesitati de business; Proiectare, integrare si dezvoltare DataCenter. Analiza spatiu

Cresterea capacitatii si a numarului de echipamente din infrastructura, pot conduce la situatia cand spatiu alocat pentru gazduire sa nu mai corespunda necesitatilor companiei. BRINEL, vine in sprijinul dvs cu solutii de consultanta si servicii care va vor ajuta sa faceti cea mai buna alegere cost/performanta.

Securitate fizica si control acces Securitate fizica si control acces

Securitate fizica si control acces

Te ajutam sa iti protejezi informatiile din DataCenter impotriva amenintarilor din exterior sau din interior. BRINEL iti ofera usurinta si siguranta in utilizarea datelor tale. De la politici de securitate, autentificare si acces in DataCenter, pana la sisteme de monitorizare a trasabilitatii, echipa de specialisti te va ajuta in imbunatatirea gradului de securitate. 

Alimentare cu energie Alimentare cu energie

Alimentare cu energie

O intrerupere de alimentare sau o fluctuatie in retea poate conduce la deteriorarea echipamentelor conectate si la pierderea informatiilor. Pentru a preveni acest fapt sunt necesare surse de rezerva. Elimina conturile cauzate de intreruperi provocate de defecte ocazionale si circuite supraincarcate. Afla cum sa economisesti timp si bani.

 

 

Climatizare Climatizare

Climatizare

Rolul climatizarii este de a prelua caldura produsa in functionare de catre sistemele IT din DataCenter si de a o evacua. Solutiile pentru sistemele si instalatiile de climatizare de precizie oferite de BRINEL, rezolva controlul acestor parametri din DataCenter.

 

 

Cablare structurata Cablare structurata

Cablare structurata

Echipa specializata din cadrul BRINEL realizeaza lucrari de cablare structurata avand la baza planurile locatiei beneficiarului. Alege si tu o retea bine construita pentru functionarea perfecta a infrastructurii IT.

Switching & Routing Switching & Routing

Switching & Routing

In noile modele de design apar optimizari ca urmare a integrariii retelelor de Ethernet si Fiber Channel intr-o singura infrastructura. Acest model reduce atat costurile, cat si timpul necesar instalarii si ulterior al gestionarii celor doua retele din DataCenter. Contactati specialistii BRINEL si aflati mai multe detalii.

 

 

Back-up & Recovery Back-up & Recovery

Back-up & Recovery

 

Una din provocarile la care trebuie sa raspunda companiile din mediul de business,  este cresterea rapida si constanta a volumului de date care trebuie salvate si/sau recuperate in cazul unui dezastru. Haideti sa construim impreuna strategia de continuitate a afacerii dvs.

 

 

Replicare si DRC Replicare si DRC

Replicare si DRC

Parteneriatul cu BRINEL va garanteaza realizarea solutiilor de tip Disaster Recovery in timp, buget si in conformitate cu scopul agreat impreuna. Prin experienta bogata si know-how-ul validat de practica in managementul proiectelor complexe folosind metodologii standardizate, prin parteneriatele tehnologice cu principalii vendori la nivel mondial si prin expertiza individuala profesionala, recunoscuta si certificata international. 

Managementul Infrastructurii Managementul Infrastructurii

Managementul Infrastructurii

Timp de raspuns, disponibilitate, accesibilitate, agilitate...?

Fara monitorizarea in timp real a intregii infrastructuri informatice si automatizarea procedurilor de management ale infrastructurii aceste cerinte sunt imposibil de indeplinit! Aflati mai multe.

 

 

 


Solutii pentru Utilizatori

Atunci cand ne referim la Solutii IT pentru Utilizatori ne intereseaza ca aceastia sa fie productivi si sa asiguram un maxim de securitate la nivelul lor. BRINEL va invita sa descoperiti mai jos solutiile cele mai potrivite pentru utilizatori dumneavoastra, solutii dezvoltate de marii vendori internationali si folosite deja de zeci de mii de utilizatori.

Solutii

Choose your productivity solution

 

 

 

Aplicatii Aplicatii

Aplicatii

Aplicatiile utilizate de catre fiecare angajat se regasesc in oferta noastra. Indiferent ca vorbim de solutii de colaborare, pachete de tip Office sau aplicatii specifice, experienta ne recomanda.

Colaborare Colaborare

Colaborare

Succesul unei companii presupune o comunicare eficienta intre membrii diferitelor echipe, iar tehnologia care faciliteaza o interactiuna intre oameni incepe sa devina obligatorie. Partajarea unor documente, mesageria in timp real si prezenta, conferintele video si solutiile de whiteboarding trebuie sa fie usor si intuitiv de folosit, indiferent daca suntem in interiorul sau in exteriorul retelei corporate, sau daca dorim sa ne conectam folosind o tableta, un telefon inteligent, direct din browser sau folosind un sistem avansat de teleprezenta.

 

Contacteaza-ne daca ai identificat solutia potrivita sau daca doresti mai multe informatii despre solutiile integrate de BRINEL. Suntem alaturi de tine de la identificarea nevoii pana la implementarea solutiei si evaluarea satisfactiei tale!

Solutii

 

 

 Contact