Soluții Integrate

Vă invităm să descoperiți Soluțiile pentru DataCenter și Soluțiile pentru Utilizatori oferite de BRINEL, care integrează eficient tehnologiile furnizate de liderii mondiali în IT&C și care se potrivesc afacerii dumneavoastră.

Contactați-ne după ce le-ați identificat sau dacă doriți mai multe informații despre soluțiile integrate de BRINEL. Suntem alături de dumneavoastră de la identificarea nevoii până la implementarea soluției și evaluarea nivelului de satisfacție!

contact

Identificați stadiul în care vă aflați

Aducem inovație afacerii dvs. ta pentru ca să vă puteți bucura de viață!

Proiectare DataCenter

 Validare spațiu

Securitate fizică și control acces

Alimentare cu energie

Cablare structurată

Switching & Routing

Comunicații & Securitate

Structuri de calcul

 

Structuri de stocare

Virtualizare

 

Back-up & Recovery

 

Replicare & Disaster Recovery Center (DRC)

 

Monitorizare & Managementul Infrastructurii

 

Soluții pentru DataCenter

Indiferent în ce stadiu se găsește DataCenter-ul dvs., echipa de specialiști BRINEL vă poate ajuta să treceți la următorul nivel pentru a îmbunătăți infrastructura IT, economisind timp și bani.

  

Solutii

Take a walk through the DataCenter

 

Comunicații și Securitate Comunicații și Securitate

Comunicații și Securitate

Prin aplicarea unei politici de securitate unificată, se respectă același nivel ridicat de protecție, fie că vorbim de rețeaua campus, zona de WAN sau centrul de date, cu posibilități de monitorizare real-time și vizibilitate completă în traficul rețelei.

Servere & clustere Servere & clustere

Servere & clustere

Prin Certificările obținute la nivel de companie precum și prin competențele inginerilor pe diferite specializări, BRINEL poate oferi suport în pregătirea, livrarea și implementarea soluțiilor având la bază procesarea datelor și având totodată expertiză în tehnologiile de procesare bazate pe servere.

Structuri de stocare Structuri de stocare

Structuri de stocare

BRINEL vine în întâmpinarea clienților cu solutii eficiente de stocare, înglobând tehnologii de la liderii mondiali în tehnologia informației - HPE (3PAR & Nimble), EMC, Lenovo, IBM. Fiind și Authorized Service Provider putem oferi servicii de instalare și mentenanță pentru infrastructura de stocare și back-up.

Virtualizare Virtualizare

Virtualizare

BRINEL, împreună cu partenerii săi tehnologici, vă propune ca soluție de virtualizare – Servere Hardware x86 de ultimă generație  de la cei mai renumiți producatori de pe piață – HPE, CISCO UCS, DellEMC care vor constitui resursele gestionate de hypervisoare de la  Vmware, Citrix, sau Hyper-V. Integrarea completă implică și protecția  datelor din mediile virtuale, dar și recuperarea de date în caz de dezastru  - mai precis soluțiile de  la Veeam.

Consultanță Consultanță

Consultanță

Validare necesități de business; Proiectare, integrare și dezvoltare DataCenter. Analiză spațiu

Creșterea capacității și a numărului de echipamente din infrastructură, pot conduce la situația când spațiu alocat pentru găzduire să nu mai corespundă necesităților companiei. BRINEL, vine în sprijinul dvs cu soluții de consultanță și servicii care vă vor ajuta să faceți cea mai bună alegere cost/performanță.

Securitate fizică și control acces Securitate fizică și control acces

Securitate fizică și control acces

Vă ajutăm să vă protejați informațiile din DataCenter împotriva amenințărilor din exterior sau din interior. Cu BRINEL datele dvs. sunt în siguranță și ușor de folosit. De la politici de securitate, autentificare și acces în DataCenter, până la sisteme de monitorizare a trasabilității, echipa noastră de specialiști vă va ajuta în îmbunătățirea gradului de securitate. 

Alimentare cu energie Alimentare cu energie

Alimentare cu energie

O întrerupere de alimentare sau o fluctuație în rețea poate conduce la deteriorarea echipamentelor conectate și la pierderea informațiilor. Pentru a preveni acest fapt sunt necesare surse de rezervă. Elimină conturile cauzate de întreruperi provocate de defecte ocazionale și circuite supraîncarcate. Află cum să economisiți timp și bani.

 

Climatizare Climatizare

Climatizare

Rolul climatizării este de a prelua căldura produsă în funcționare de către sistemele IT din DataCenter și de a o evacua. Soluțiile pentru sistemele și instalațiile de climatizare de precizie oferite de BRINEL, rezolvă controlul acestor parametri din DataCenter.

 

Cablare structurată Cablare structurată

Cablare structurată

Echipa specializată din cadrul BRINEL realizează lucrări de cablare structurată având la bază planurile locației beneficiarului. Alegeți și tu o rețea bine construită pentru funcționarea perfectă a infrastructurii IT.

Switching & Routing Switching & Routing

Switching & Routing

În noile modele de design apar optimizări ca urmare a integrăriii rețelelor de Ethernet și Fiber Channel într-o singură infrastructură. Acest model reduce atât costurile, cât și timpul necesar instalării și ulterior al gestionării celor două rețele din DataCenter. Contactați specialiștii BRINEL și aflați mai multe detalii.

 

Back-up & Recovery Back-up & Recovery

Back-up & Recovery

Provocările pe care utilizarea soluțiilor de protecție a datelor, cu tot ceea ce implică acestea (salvare, deduplicare, comprimare, criptare sau replicare) le generează, necesită un know-how specific, iar realizarea unei strategii de backup sau recuperare în caz de dezastru impune o analiză atentă a balanței costuri/beneficii. Parteneriatul cu BRINEL vă garantează implementarea soluțiilor de tip BC și DR în timpul și bugetul optim și în conformitate cu nevoile afacerii dumneavoastră.

 Veeam Backup pentru Office 365

Managementul Infrastructurii Managementul Infrastructurii

Managementul Infrastructurii

Timp de răspuns, disponibilitate, accesibilitate, agilitate...?

Fără monitorizarea în timp real a întregii infrastructuri informatice și fără automatizarea procedurilor de management ale infrastructurii aceste cerințe sunt imposibil de îndeplinit! Aflați mai multe.

 

 


Soluții pentru Utilizatori

Atunci când ne referim la Soluții IT pentru Utilizatori ne interesează ca acestea să crească productivitatea și să asigure un nivel înalt de securitate la nivelul lor. BRINEL vă invită să descoperiți mai jos soluțiile cele mai potrivite pentru utilizatorii dumneavoastră, soluții dezvoltate de marii vendori internaționali și folosite deja de zeci de mii de utilizatori.

 

 

Aplicații Aplicații

Aplicații

Aplicațiile utilizate de către fiecare angajat se regăsesc în oferta noastră. Indiferent că vorbim de soluții de colaborare, pachete de tip Office sau aplicații specifice, experiența ne recomandă.

Miscrosoft 365

Colaborare

Colaborare

Succesul unei companii presupune o comunicare eficientă între membrii diferitelor echipe, iar tehnologia care facilitează o interacțiune între oameni începe să devină obligatorie. Partajarea unor documente, mesageria în timp real, conferințele video și soluțiile de whiteboarding trebuie să fie ușor și intuitiv de folosit, indiferent dacă suntem în interiorul sau în exteriorul rețelei corporate, sau dacă dorim să ne conectăm folosind o tableta, un telefon inteligent, direct din browser sau folosind un sistem avansat de teleprezență.

Microsoft teams

cisco webex

 

Contactează-ne dacă ai identificat soluția potrivită sau dacă dorești mai multe informații despre soluțiile integrate de BRINEL. Suntem alături de tine de la identificarea nevoii până la implementarea soluției și evaluarea satisfacției tale!

Solutii

 

 

 Contact