MICROSOFT DYNAMICS AX

BRINEL vă pune la dispoziție Microsoft Dynamics AX, astfel încât să puteți coordona și urmări în mod inteligent fluxurile interne și procesele de business care aduc valoare și vă diferențiază față de concurență. Eficientizarea activităților operaționale și a raportării manageriale din cadrul companiei își propune să vă ofere informații în timp real privind comenzi, planificări, disponibilitate și alocări de resurse, și, în același timp, să vă ofere controlul asupra activităților.

Transformarea afacerii dvs. devine posibilă prin reproiectarea rapidă a proceselor de business și prin flexibilitatea de a vă dezvolta treptat, în ritmul propriu și specific fiecărei companii. În plus, scalarea operațiunilor la nivel global și disponibilitatea unui spectru larg de resurse și soluții pentru a acoperi nevoile dvs. sunt puse la dispoziție de Dynamics AX.

 

OPTIMIZAȚI PROCESELE CHEIE ȘI AUTOMATIZAȚI ACTIVITĂȚILE PENTRU A CREȘTE VITEZA AFACERII, APLICABIL ÎN TOATE DOMENIILE AFACERII DVS.

 

1. GENERAL

Vă bucurați de funcționalități generale esențiale, precum managementul conformității, spațiul de lucru colaborativ și integrarea de Business Intelligence, toate contribuind la eficiența și succesul afacerii dvs.

2. FINANȚE

Optimizați operațiunile financiare, gestionând eficient fluxul de numerar, oferind informații detaliate pentru decizii corecte și furnizând capabilități semnificative de audit, contribuind astfel la îmbunătățirea eficienței și controlului financiar al afacerii dvs.

3. PRODUCȚIE

Microsoft Dynamics AX furnizează soluții atât pentru producție, prin facilitarea gestionării eficiente a resurselor și optimizarea traseului tehnologic, cât și pentru retail, prin oferirea unui POS modern, integrarea e-commerce-ului, gestionarea comenzilor, procesarea plăților multiple și dezvoltarea programelor de loialitate. Aceste funcționalități complete vă permit să gestionați procesele de producție și vânzări cu amănuntul cu eficiență și succes.

4. RETAIL

Microsoft Dynamics AX aduce soluții pentru vânzări cu amănuntul prin intermediul unui POS modern, integrarea e-commerce-ului, gestionarea comenzilor, procesarea plăților multiple și dezvoltarea programelor de loialitate.

5. SUPPLY CHAIN MANAGEMENT

Microsoft Dynamics AX vă pune la dispoziție funcționalități pentru gestionarea lanțului de aprovizionare, incluzând planificarea vânzării, un portal self-service pentru furnizori, managementul depozitelor multiple, gestionarea achizițiilor, trasabilitatea și rezervarea produselor, precum și posibilitatea de integrare cu tehnologia RFID.

6. GESTIONAREA COMENZILOR

Microsoft Dynamics AX îmbunătățește satisfacția clienților prin execuție excepțională a comenzilor, optimizează procesul de achiziții, facilitează gestionarea activității comerciale cu societățile subsidiare și furnizează un control mai bun al costurilor prin vizibilitate.