Servicii Cloud

Contactați-ne pentru a programa o întâlnire și pentru a descoperi cum serviciile noastre de cloud pot accelera creșterea afacerii dvs. și pot stimula inovația. Împreună, vom naviga în peisajul cloud și vă vom ajuta să transformați afacerea pentru a avea succes.

Cloud Journey

Consolidează-ți afacerea cu servicii cloud.

Offerings

Descoperiți avantajele aduse de alianțele strategice.

BRINEL ​Digital Tools

Optimizează-ți interacțiunile cu BRINEL Digital Tools.

Azure Remote Management Access

Soluție Microsoft Azure cu conexiuni multiple pentru clienți, asigurând o operativitate lunară de 99,9%.

cere ofertă

Cloud Journey

Consolidează-ți afacerea cu servicii cloud.

Echipa noastră de experți certificați în domeniul cloud vă va ghida în fiecare etapă a călătoriei în cloud, aducând cunoștințe și experiență vastă în domeniu. Soluțiile noastre vor fi personalizate pentru a răspunde nevoilor specifice ale afacerii dvs., astfel încât să atingeți obiectivele eficient și eficace. Noi punem prioritate securității și integrității datelor dvs., construind soluții cloud pe o infrastructură fiabilă și cu măsuri de securitate solide. Vom optimiza resursele cloud pentru a reduce costurile, menținând în același timp performanța. Echipa noastră este dedicată să vă ofere servicii și asistență excepționale pe tot parcursul călătoriei dvs. în cloud.

EXPLORați oportunitățile ample și inovatoare furnizate de serviciile cloud cu Brinel, pentru a redefini succesul afacerii dvs. printr-o experiență adaptată cerințelor și nevoilor specifice 

01

Consultanță în cloud

În peisajul digital în continuă schimbare de astăzi, folosirea resurselor din cloud este crucială pentru ca afacerile să rămână competitive. Experții noștri oferă sfaturi personalizate, evaluăm infrastructura dvs., analizăm obiectivele și recomandăm soluții cloud optime pentru eficiență, scalabilitate și inovație. 

02

Migrare în cloud

Cu  BRINEL, trecerea la cloud devine ușoară. Planificăm și efectuăm mutarea aplicațiilor, datelor și infrastructurii în cloud, minimizând întreruperile. Indiferent dacă veniți de la sisteme locale sau alt furnizor de cloud, gestionăm complexitățile pentru ca dvs. să vă concentrați pe dezvoltarea afacerii.

03

Adaptarea la cloud

Valorificați întregul potențial al cloud-ului cu serviciile noastre. Colaborăm strâns cu echipa dvs. pentru a proiecta și dezvolta aplicații native pentru cloud. De la arhitectură la implementare, optimizăm mediul dvs. cloud pentru performanță și inovație. Împreună, construim baza succesului digital.

04

Management în cloud

După configurarea infrastructurii cloud, BRINEL oferă servicii complete de gestionare și suport. Echipa noastră monitorizează mediul cloud 24/7, rezolvând probleme și menținând funcționalitatea. Cu serviciile noastre de administrare, puteți avea încredere în experții noștri pentru infrastructura dvs. cloud.

Offerings

Descoperiți avantajele aduse de alianțele strategice.

Experiența noastră în domeniul Cloud-ului Public și Privat oferă soluții de arhitectură hibridă rentabile, securizate și scalabile, adaptate pentru maximizarea rezultatelor afacerii dumneavoastră. Beneficiile alianțelor strategice ale BRINEL cu Microsoft, AWS si Google se reflectă în soluțiile de cloud de primă clasă. Cu peste trei decenii de excelență în consultanță, BRINEL este partenerul dumneavoastră de încredere pentru o transformare reușită în domeniul cloud-ului.

Descoperiți avantajele colaborării cu BRINEL prin alianțele strategice cu Microsoft Azure, AWS și Google cloud platform, garantând soluții de cloud de înaltă calitate

01

Cloud BackUp as a Service (BaaS)

BRINEL se distinge prin furnizarea de servicii de Backup-as-a-Service (BaaS) pe platforme cloud de încredere precum Azure și AWS, beneficiind și de tehnologia avansată a Veeam. Acest lucru oferă flexibilitate în alegerea mediului cloud și asigură protecția datelor în conformitate cu cerințele individuale ale organizației dvs.

02

Disaster Recovery as a Service (DRaaS)

BRINEL vă pune la dispoziția un mediu de recuperare eficient, găzduit în cloud, care permite restaurarea rapidă a operațiunilor critice. Această abordare asigură redundanța datelor și funcționalităților esențiale, minimizând timpul de inactivitate și pierderea de informații în momente critice.

03

Virtual Appliances

BRINEL furnizează soluții personalizate pentru o gamă variată de necesități, cuprinzând domenii precum securitatea, stocarea și serviciile de rețea. Aceste soluții avansate contribuie semnificativ la optimizarea infrastructurii IT, simplificând gestionarea și eficientizând furnizarea de servicii într-un mod modern și eficace

BRINEL ​Digital Tools

Optimizează-ți interacțiunile cu BRINEL Digital Tools.

BRINEL vă propune un set de instrumente digitale pentru optimizarea modului în care interacționați cu angajații, clienții și partenerii dvs. Vă oferim un set de 3 instrumente digitale ce simplifică gestionarea interacțiunilor. Inspirată de specificul local, viziunea BRINEL îmbogățește instrumentele online cu particularitățile mediului românesc. Cu temelia solidă a Microsoft, ne concentrăm pe facilități practice, ușor de utilizat și întreținut, reducând în același timp costurile tehnologice.

BRINEL Digital Tools: Eficiență, Inovație și Conectivitate pentru a vă transforma afacerea într-un ecosistem digital unitar

01

CONTRACT MANAGEMENT CENTER

Optimizează-ți procesele de semnare a contractelor și gestionează-le eficient. Simplificăm administrarea contractelor, indiferent de stadiul lor, prin intermediul Contract Management Center. Urmăriți fluxul de aprobare în timp real și economisiți timp pentru activități mai importante.

02

EMPLOYEE MANAGEMENT CENTER

Simplificați gestionarea echipei dvs.! Cu Employee Management Center, aveți acces la un tablou de bord intuitiv. Aici puteți să urmăriți stadiul membrilor echipei, să planificați concediile și să îndepliniți task-urile, toate într-un singur loc. Rămâneți conectat în permanență cu echipa dvs.!

03

SUPPORT MANAGEMENT CENTER

Support Management Center, instrumentul nostru digital, vă conectează în timp real cu echipa de suport tehnic. Orice incident care influențează colaboratorii dvs. poate fi soluționat rapid și eficient.