DESPRE BRINEL

DESPRE NOI

Simplificăm digitalizarea clienților nostri prin soluții inovatoare în era Cloud și AI, asigurând expertiză în toate etapele proiectului: Consultanță, Design, Implementare și Operaționalizare.

Furnizăm solutii si servicii IT avansate: soluții pentru Data Center modern si sustenabil, loc de muncă digital, servicii cloud, modernizare de aplicații, utilizând tehnologii open-source sau soluții low-code/no-code, AI/ML, implementare ERP, soluții de securitate cibernetică, consultanță și managed services. Oferim soluții adaptate clienților noștri, indiferent de etapa în care se află în procesul lor de digitalizare. În plus, oferim clienților un set de instrumente digitale cu IP propriu (BRINEL Digital Tools) care optimizează modul de interacțiune cu echipele interne, clienții și partenerii.

Suntem mândri să avem o echipă de specialiști de top și parteneriate solide cu lideri globali din industria IT, precum Microsoft, Dell Technologies, HPE, HP Inc., Cisco și mulți alții. Prin abordarea personalizată și dedicarea față de succesul clienților, ne asigurăm că puterea cloud-ului conduce organizațiile către o profitabilitate durabilă și o creștere scalabilă. Experții noștri certificați asigură consultanță și suport 24/7.

Abordarea noastră este colaborativă și lucrăm într-o varietate de metodologii de livrare: agile/scrum, waterfall sau abordări hibride. În centrul organizației se află cultura distinctivă si un set de valori construite pe încredere, loialitate, angajament și respect, principii care formează fundamentul parteneriatelor noastre de succes.

Suntem dedicați soluțiilor tehnologice avansate și sustenabile, dar și responsabilității sociale. Ne implicăm activ în comunitate, sprijinind proiecte cu impact social și de sustenabilitate pentru protejarea mediului și reducerea amprentei de carbon

BRINEL face parte din iQanto, rezultat din fuziunea companiilor din cadrul grupului SNEF. Împreună, sub umbrela iQanto, adunăm cunoștințele și competențele a aproape 900 de colaboratori, formând un lanț de valoare integrat și extins, având ca activitate principală: transformarea digitală.

 • 1991

  Am fondat compania în Cluj-Napoca. Suntem primul producător de computere și avem propria noastră marcă, ALPIS®.

 • 2000

  Deschidem un nou sediu în București. Premiul Excelenței pentru calitatea produselor ALPIS®, acordat de IDG România.

 • 2002

  Extindem portofoliul nostru de soluții cu ERP-ul Microsoft, Dynamics NAV. ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 27001.

 • 2012

  Oferim servicii în propriul nostru cloud. Suntem Partenerul Anului pentru Microsoft România. Am devenit singurul partener HP Platinum în Enterprise și PPS din România.

 • 2015

  Am devenit unul dintre principalii integratori de sisteme IT&C din România. Am colaborat cu liderii mondiali din IT, Microsoft, Cisco, Dell EMC, HP Inc, HP Enterprise, Oracle, IBM.

 • 2019

  160 de angajați, 43 mil euro cifra de afaceri. â Am primit Premiul Microsoft "Cele mai bune soluții Cloud în creștere". Am devenit parte a grupului SNEF.

 • 2022

  Am câștigat titlul de "Cel mai bun partener Modern Work" de la Microsoft și "Excelență în dezvoltarea de noi afaceri" de la Dell Technologies. Ne-am dezvoltat expertiza în serviciile cloud. Am atins 1000 de utilizatori pe ARAM.

Echipa BRINEL

Andrei Savin

CEO

Cristina Mudura

Infrastructure & Cybersecurity Director - Transilvania

Călin Bârseti

Infrastructure & Cybersecurity Director - București

Cornel Moisescu

Vendor Alliances Director

Mariana Bucur

Director Business Solutions

Ioana Moisescu

CFO | Shared Services​ Director

Mihaela Cuțui

App Development & Public Cloud Director

Horațiu Cacovean

Chief Innovation Officer

Cătălina Ciubotaru

Head of People

Alexandra Vaida

Head of Marketing & Communications

Bogdan Dospinescu

Sales Manager​ Transylvania

Bogdan Mustață

Sales Director Bucuresti

Andrei Farkas

Operations Director

Leonard Heroiu

Technical Director

Sorin Paraschiv

Microsoft Dynamics 365 Technical Leader

Dana Dumitrache

Portofoliu Management Office Leader

Răzvan Mareș

Sales Leader

Ioana Hărdău

Chief Accountant

Bogdan Maluțan

Legal

Marius Mudura

Administrative & Logistic

BRINEL AWARDS

HP Amplify

HP ne-a oferit certificarea de Amplify Impact Catalyst 3-Star Partner. Această distincție reafirmă pașii concreți pe care îi facem pentru un viitor sustenabil 🍃♻️🏞️💚🌱 și rezilient care pune preț pe grija pentru generațiile viitoare.

Master Services Competency VMware

Master Services Competencies este o competență pe care VMware o acordă partenerilor săi ca recunoaștere a capacității acestora de a livra servicii VMware la o calitate înaltă.

În România și la nivel global sunt acordate în număr limitat acreditările MSC ceea ce arată că BRINEL se află într-o galerie selectă de parteneri VMware.

Best Modern Work Partner

BRINEL a primit titlul de “Best Modern Work Partner 2022”, în cadrul galei FY23 Kickoff: Global Partner Solutions Event, organizată de Microsoft România.

Premiul răsplătește impactul pe care BRINEL l-a adus in zona de modern work anul fiscal trecut, fiind un partener complet în procesul de transformare digitală al clienților.

BRINEL CERTIFICATIONS

Cloud productivity
Cloud services
ERP
Data security
Database
Desktop consolidation
Disaster recovery
E-mail Security
Forms Processing
Hardware Backup

Hardware Servers
Hardware Storage
Hardware Networking
Identity Management
Image Processing Software
Intrusion Prevention
Invoice Automation
Messaging and Collaboration
Office Automation
Personal Scanning Software

Portal and Collaboration
Reporting Solution
Security Management
Server Consolidation
Storage Consolidation
Unified Communication
Web Content Filtering
Web Security
Helpdesk Management
Monitoring

Ne-am angajat să respectăm cele mai înalte standarde de complianță: