CYBERSECURITY

Portofoliul de Securitate IT BRINEL acoperă 6 straturi de securitate cibernetică cu soluții de top.

 

Securitatea Perimetrală

Preveniți accesul neautorizat și încălcările de date.

Securitatea Rețelei

Securizati rețelele împotriva amenințărilor cibernetice.

Endpoint Security

Protejați dispozitivele, datele și utilizatorii companiei.

Securitatea Datelor

Implementați măsuri de securitate IT robuste și controale de acces.

Securitatea Platformei și a Aplicațiilor

Protejați-vă împotriva amenințărilor cibernetice cu criptare și codare sigură.

Alinierea la Strategia NIST

Protecție avansată împotriva Amenințărilor, servicii pentru securitatea infrastructurii.

Vulnerability Asessment

Echipa de securitate cibernetică BRINEL scanează și evaluează vulnerabilitățile din infrastructura dvs. IT și va elimina orice rezultate fals-pozitive identificate.

Scopul Evaluării de Securitate este de a identifica rapid potențiale vulnerabilități în infrastructura dvs.

Vom furniza un plan personalizat pentru securizarea datelor, aplicațiilor, rețelelor și endpoint-urilor dvs., astfel încât să vă puteți concentra pe afacerea dvs., nu pe amenințările cibernetice.

Nu așteptați până după ce sunteți atacați.

Obțineți o evaluare gratuită acum

Securitatea Perimetrală

Preveniți accesul neautorizat și încălcările de date.

Infrastructura IT deține adesea date sensibile și valoroase, inclusiv informații personale, documente financiare. Implementarea măsurilor de securitate ajută la prevenirea accesului neautorizat, breșelor de date și furtului, asigurând confidențialitatea și integritatea datelor.

BRINEL vă asistă în stabilirea unei apărări robuste împotriva atacurilor cibernetice

01

Firewalls, VPN Gateways

Firewall-uri Windows & Azure, Cisco, Meraki, Fortinet, PaloAlto adaptate pentru cerințe specifice de securitate, utilizând filtrare la nivel de aplicație și rețea, inteligență artificiala în privința amenințărilor, VPN, antivirus, prevenirea intruziunilor și filtrare web. BRINEL va alege cea mai bună soluție în funcție de cerințele dvs. specifice de securitate și arhitectura rețelei.

02

Email Security

Criptarea email-ului, protecția avansată împotriva amenințărilor cibernetice și măsurile anti-phishing, precum Microsoft 365 Defender, Exchange Online Protection sau Cisco Cloud Mailbox Defense, sunt concepute pentru a proteja organizațiile împotriva unei game variate de amenințări legate de email, asigurând securitatea și integritatea comunicațiilor prin email.

03

Soluții hardware și servicii bazate pe cloud. Securitatea Cisco cu protecție integrată împotriva atacurilor DDoS, Cisco Umbrella etc., furnizează informații în timp real despre amenințări, detectare de anomalii bazată pe comportament și curățare a traficului pentru a proteja împotriva atacurilor DDoS. Umbrella reprezintă prima linie de apărare împotriva malware-urilor, atacurilor de tip "command & control" și a atacurilor de phishing, protejându-vă indiferent de locație.

Securitatea Rețelei

Securizati rețelele împotriva amenințărilor cibernetice.

Alegeți BRINEL pentru soluții de securitate cibernetică. Deținem cele mai înalte nivele de parteneriat cu liderii globali din domeniul IT: Microsoft, Cisco, Palo Alto, Akamai, Fortinet, Checkpoint, Fortra, Cyberark, Ivanti, AlienVault, DarkTrace etc. Implementăm firewall-uri, sisteme de detectare a intruziunilor și arhitecturi de rețea securizate pentru a vă proteja împotriva accesului neautorizat și breșelor de date.

Începeți astăzi implementarea unei soluții de Securitate end-to end cu BRINEL

01

Segmentarea Rețelei

BRINEL utilizează mai multe tehnici și soluții pentru a crea o strategie robustă de segmentare a rețelei pentru clienții săi. Containerizarea și microserviciile, tehnologiile SDN, firewall-urile, VLAN-urile, etc., sunt implementate cu arhitectura Zero Trust.

02

Control Acces

BRINEL dispune de expertiză pentru implementarea Soluțiilor de Autentificare (soluții de Identitate și Acces, acces condiționat bazat pe risc) precum Microsoft MFA, Microsoft Entra Conditional Access, Cisco Duo, concepute pentru a controla și gestiona drepturile de acces ale utilizatorilor cu autentificare multifactor, controale de autorizare granulare. De asemenea, soluțiile SIEM monitorizează și analizează evenimentele de acces pentru a detecta și răspunde la activități suspecte în timp real prin politici de securitate informatională și controlează accesul dispozitivelor conectate la rețea, protejând aplicațiile web împotriva accesului neautorizat.

03

Protecția Rețelei Cloud

AWS și Azure oferă servicii de firewall pentru a controla traficul către și dinspre instanțele cloud. BRINEL este specializat în implementarea și configurarea firewall-urilor pentru aplicații web bazate pe cloud pentru a proteja aplicațiile web și API-urile de atacuri web. De asemenea, beneficiem de instrumente de auditare a securității și conformității în cloud pentru a respecta reglementările din industrie.

Endpoint Security

Protejați dispozitivele, datele și utilizatorii companiei.

Livrăm soluții personalizate de securitate pentru endpoint-uri care se potrivesc afacerii dvs. De la detectarea amenințărilor până la răspunsul la incidente, oferim servicii complete care mențin siguranța endpoint-urilor și a organizației dvs. Soluțiile de Securitate endpoint securizează dispozitivele și endpoint-urile utilizate pentru accesarea infrastructurii și serviciilor cloud, reducând riscurile de malware și alte amenințări.

Alianțele noastre strânse cu principalii furnizori de securitate IT garantează cele mai recente soluții de securitate

01

Platforma de Protecție pentru Endpoint-uri

BRINEL poate implementa portofoliul extins de securitate Cisco, dar și Microsoft Defender for Endpoint sau Symantec Endpoint Security. Echipa noastră de securitate este pregătită să evalueze și să implementeze măsurile de securitate potrivite pe endpoint-urile dvs., cum ar fi laptopurile, dispozitivele mobile și serverele, împotriva malware-ului și accesului neautorizat.

02

Platforma de Management a Dispozitivelor Mobile

Apărare robustă împotriva atacurilor cibernetice cu soluții precum Microsoft Intune, VMware Workspace, Ivanti etc., soluții integrate de gestionare a endpoint-urilor, care permit organizației dvs. să securizeze și să administreze dispozitivele, aplicațiile și datele dintr-o singură consolă. Impuneți politici de securitate și protejați datele firmei pe diverse platforme, inclusiv Windows, iOS și Android.

 

03

Detectare și Răspuns la Endpoint-uri

Prin identificarea și gestionarea corectă a riscurilor, organizațiile pot îmbunătăți pregătirea generală pentru securitatea cibernetică și pot reduce probabilitatea și impactul incidentelor de securitate cibernetică. Cu soluțiile noastre și expertiza noastră, veți putea avea o imagine completă a ceea ce trebuie să protejați.

Securitatea Datelor

Implementați măsuri de securitate IT robuste și controale de acces.

Securitatea și Guvernarea Datelor reprezintă un cadru cuprinzător care asigură protecția, integritatea și gestionarea datelor. Prin măsuri de securitate solide, controale de acces și practici de conformitate. Orchestrați fluxurile de date în mod securizat în medii on-premises și cloud cu soluțiile integrate de securitate BRINEL.

Protejăm viitorul digital

01

Guvernarea și Conformitatea Datelor

BRINEL oferă un set de practici, politici și tehnologii care asigură colectiv protecția, integritatea și gestionarea responsabilă a datelor unei organizații. Cuprinde un cadru cuprinzător pentru a proteja informațiile sensibile de la accesul neautorizat, breșe și amenințări cibernetice, menținând în același timp conformitatea cu reglementările relevante și politicile interne.

02

Transfer Securizat de Date

Fie că este vorba despre integrarea datelor, accesul la distanță sau comunicarea securizată în rețea extinsă, orchestrați fluxurile de date în mod securizat în medii on-premises și cloud cu soluțiile integrate de securitate BRINEL, precum Cisco AnyConnect VPN sau Microsoft Azure. Creați, programați și orchestrați fluxurile de date în mod securizat și transferați datele securizate pentru utilizatorii de la distanță care accesează rețelele IT ale companiei.

03

Protecția Datelor

Implementarea criptării, controalelor de acces și măsurilor de prevenire a pierderii datelor pentru a asigura confidențialitatea și integritatea informațiilor sensibile.

Securitatea Platformei și a Aplicațiilor

Protejați-vă împotriva amenințărilor cibernetice cu criptare și codare sigură.

Infrastructura IT, sisteme de operare, servere, componente de rețea și servicii cloud securizate împotriva accesului neautorizat prin implementarea unor controale de acces robuste, firewall-uri și criptare. BRINEL vă asigură un set de practici și protocoale concepute pentru a proteja datele împotriva amenințărilor cibernetice, asigurând confidențialitatea, integritatea și disponibilitatea datelor și serviciilor.

Protejați-vă afacerea cu BRINEL, furnizorul dvs. de soluții și servicii de securitate cibernetică

01

Soluții de Securitate DevOps.

Protejarea infrastructurii fundamentale include sisteme de operare, servere, componente de rețea și servicii cloud. Soluțiile integrate BRINEL sunt concepute pentru practici DevSecOps prin integrarea fluidă a securității în ciclul de dezvoltare și implementare: analiza codului, scanarea vulnerabilităților, controlul acces și aplicarea politicilor pentru a îmbunătăți securitatea livrării de software.

02

Aplicații Dinamice

Aplicațiile software sunt dezvoltate și menținute folosind practici de codare sigure. Ajutăm organizațiile să identifice și să remedieze proactiv vulnerabilitățile de securitate în aplicațiile web, reducând riscul de încălcări de date și atacuri cibernetice.

03

Monitorizare și Jurnalizare

Prin efectuarea regulată a evaluărilor de vulnerabilități și testelor de penetrare pentru a identifica și remedia potențialele vulnerabilități, utilizarea sistemelor de detectare și prevenire a intruziunilor pentru a identifica activități suspecte, menținem mediile clienților în siguranță, utilizând instrumente de scanare a vulnerabilităților. Dezvoltăm planuri cuprinzătoare de răspuns la incidente pentru a atenua impactul încălcărilor de securitate și creăm strategii de backup și recuperare in caz de dezastru pentru a asigura continuitatea afacerii.

Alinierea la Strategia NIST

Protecție avansată împotriva Amenințărilor, servicii pentru securitatea infrastructurii.

Soluțiile de securitate cibernetică oferă protecție cuprinzătoare pentru informațiie și activele sensibile ale companiei dvs. NIST propune o secvență de etape într-un proces de gestionare a riscurilor cibernetice și asigurare a continuității afacerii.  BRINEL protejează infrastructura IT prin soluții de securitate complete. Evitați costurile ridicate de recuperare după un atac.

Suntem pregătiți să evaluăm și să implementăm soluția potrivită pentru securizarea datelor, aplicațiilor, rețelelor și endpoint-urilor dvs.

 

01

Identificare

Dezvoltarea înțelegerii organizaționale pentru gestionarea riscurilor cibernetice pentru sisteme, active, date și capacități.

02

Protejare

Dezvoltarea și implementarea acțiunilor preventive adecvate pentru a asigura furnizarea de servicii  de infrastructură critică.

03

Detectare și Răspuns

Dezvoltarea și implementarea soluțiilor adecvate pentru a descoperi în mod oportun evenimentele de securitate cibernetică și pentru a limita și atenua un eveniment de securitate cibernetică detectat.

04

Recuperare

Servicii de recuperare a datelor pentru a menține planuri de reziliență și pentru a restabili orice capacități sau servicii afectate în urma unui incident de securitate cibernetică.