TRANSFORMARE DIGITALĂ

Explorați componente din suita de aplicații Microsoft Dynamics 365 care se potrivesc cel mai bine cu dimensiunea și cerințele unice ale companiei dvs. Vom dezvolta o soluție flexibilă și cuprinzătoare pentru modernizarea fluxurilor de lucru operaționale.

Dynamics 365 Finance

Maximizați vizibilitatea financiară și profitabilitatea afacerii.

Dynamics 365 ​Supply Chain Management

Treceți de la operațiuni reactive la cele proactive.

Power Platform

Explorați capabilitățile dezvoltării de aplicații.

Dynamics 365 Business Central

Transformați-vă afacerea cu o soluție agilă și eficientă.

Dynamics 365 Sales

Optimizați performanța echipei de vânzări cu Dynamics 365 Sales.

Dynamics 365 Customer Insights

Explorați cum vă puteți adapta afacera într-un mediu imprevizibil.

DIGITALIZARE FISCALĂ


- SAF-T (D406)

- E-FACTURA

- E-TRANSPORT


CONFIGURARE ȘI LOCALIZARE ÎN SITEMELE ERP


- LOCALIZARE D365 FINANCE

- PAYROLL D365 BC

Dynamics 365 Finance

Maximizați vizibilitatea financiară și profitabilitatea afacerii.

Ca soluție centrală pentru managementul financiar, Dynamics 365 Finance joacă un rol esențial în operațiunile dumneavoastră financiare. Specialiștii noștri urmăresc simplificarea proceselor prin automatizare, facilitarea deciziilor mai inteligente cu soluții integrate AI și oferirea unei soluții fiabile, pentru a răspunde cerințelor în continuă schimbare ale departamentelor financiare.

Monitorizați operațiunile financiare în timp real, anticipați rezultatele și luați decizii bazate pe date 

01

Analiza Financiară

Obiectivul primei faze efectuate de consultanții BRINEL, analiza cerințelor departamentului financiar este ca în cele din urmă să atingă raportarea financiară și analiza financiară comprehensivă.

02

Proiectarea soluției

După analiză, echipa noastră de experți va trece la faza de proiectare a soluției finale, realizată prin consolidarea și automatizarea proceselor de afaceri.

03

Cloud: ON-PREM/HYBRID

Dynamics 365 Finance este accesibil ca soluție găzduită în cloud, oferind organizațiilor posibilitatea de a o utiliza prin infrastructura cloud a Microsoft. Această abordare centrată pe cloud prezintă beneficii, inclusiv scalabilitate, accesibilitate din orice locație cu o conexiune la internet și asigurarea întreținerii și actualizărilor actualizate gestionate de Microsoft, implementate de colegii noștri certificați pe cele mai recente versiuni.

04

Securitate

Utilizând expertiza dobândită prin implementări complexe în diverse industrii și organizații de diferite dimensiuni, Echipa BRINEL oferă clienților săi o soluție sigură care se aliniază cu cerințele legislative din România. Dynamics 365 Finance este o soluție inteligentă continuu actualizată și adaptabilă. După implementare, echipa de suport Brinel este alături de clienții noștri, oferind un suport adaptabil, personalizat pentru cerințele lor specifice.

Dynamics 365 ​Supply Chain Management

Treceți de la operațiuni reactive la cele proactive.

Unul dintre factorii importanți care ne evidențiază este abilitatea noastră de a oferi clienților noștri capacitatea de a-și completa sistemele existente cu soluții noi, abordând cerințele lor funcționale și organizaționale fără a fi nevoie să înlocuim complet sistemele vechi. BRINEL se bazează pe o platformă robustă, Dynamics 365 Supply Chain Management, pentru a stabili conexiuni între sisteme disparate, îmbunătățind interoperabilitatea. Acest lucru vă permite nu numai să extrageți informații valoroase din date, ci și să transmiteți prompt semnale acționabile înapoi către sistemele de execuție, permițând un răspuns rapid la informațiile obținute.

Construiți un lanț de aprovizionare eficient cu soluții modulare care funcționează cu sistemele dvs. existente și se integrează cu Microsoft Office 365 și hardware precum HoloLens

01

Informații în timp real

Cu Dynamics 365 Supply Chain Management, echipa noastră vă poate oferi informații în timp real asupra operațiunilor lanțului dvs. de aprovizionare, permițându-vă să monitorizați eficient stocurile, procesele de producție și să obțineți informații relevante asupra întregului lanț de aprovizionare.

02

Optimizare procese

Împreuna cu echipa BRINEL, vă veți optimiza nivelurile de stoc, veți reduce costurile de transport și veți răspunde mai bine cerințelor clienților utilizând instrumentele avansate de prognoză și planificare a cererii.

03

Planificarea

Expertiza dobândită în diverse implementări a consolidat poziția consultanților BRINEL ca specialiști în planificarea și programarea producției. Această competență se reflectă în eficiență crescută, reducerea timpilor de livrare și minimizarea întreruperilor în procesele de producție.

04

Calitate Susținută și Durabilitate Ecologică

Dynamics 365 Supply Chain Management optimizează controlul calității și durabilitatea, susținând îmbunătățirea produselor și facilitând monitorizarea și reducerea activă a amprentei asupra mediului prin optimizarea consumului de resurse și emisiilor de carbon.

Power Platform

Explorați capabilitățile dezvoltării de aplicații.

Power Platform îmbunătățește experiența angajaților și accelerează dezvoltarea aplicațiilor pentru a satisface rapid cerințele afacerii. Oferă dezvoltare sigură și scalabilă a aplicațiilor, sporind securitatea și gestionând ușor ciclul de viață al aplicației, cu accesibilitate extinsă pentru creatori. Power Platform oferă integrare și extensibilitate facilă, permițând extinderea aplicațiilor cu servicii de top și integrare cu serviciile Azure. Introducerea funcțiilor AI și Copilot deschide calea pentru capabilități de ultimă generație și reduce semnificativ timpul de lansare pe piață, facilitând transformarea excepțională.

transformă experiența angajaților și optimizează procesul de dezvoltare a aplicațiilor pentru a răspunde rapid cerințelor afacerii

01

POWER APPS

Microsoft Power Apps oferă un mediu de dezvoltare low code, care permite crearea de aplicații personalizate cu funcții multiple. Puteți genera rapid soluții folosind instrumente low-code, care sunt ușor de utilizat și accesibile tuturor.

02

POWER AUTOMATE

Microsoft Power Automate este un serviciu conceput pentru a simplifica sarcinile recurente și pentru a trece procesele de pe hârtie în fluxuri de lucru digitale, sporind astfel productivitatea.

03

POWER BI

Microsoft Power BI oferă instrumente robuste de analiză și vizualizare a datelor, într-o platformă comprehensivă, care se adresează unei game largi de industrii și organizații, ajutându-le să ia decizii bazate pe date și să obțină un avantaj competitiv.

04

POWER VIRTUAL AGENTS

Microsoft Power Virtual Agents permite dezvoltarea ușoară a roboților conversaționali, siguri și scalabili într-o platformă de dezvoltare integrată.

05

POWER PAGES

Microsoft Power Pages permite oricui, oriunde, sa creeze site-uri web folosind tehnologia low-code.

Dynamics 365 Business Central

Transformați-vă afacerea cu o soluție agilă și eficientă.

În climatul actual, liderii întreprinderilor mici și mijlocii trebuie să se asigure că oamenii lor sunt capabili să răspundă așteptărilor clienților. Microsoft Dynamics 365 Business Central este o soluție comprehensivă de management al afacerilor creată pentru a ajuta companiile mici și mijlocii să își conecteze echipele de finanțe, vânzări, service și operațiuni într-o singură aplicație ușor de utilizat. Profitați de expertiza echipei BRINEL pentru a accelera implementarea și adoptarea, beneficiind de ghidare pas cu pas pentru integrare și următoarele acțiuni contextuale. 

Dynamics 365 Business Central le oferă o abordare holistică a managementului afacerii, eficientizarea proceselor și a datelor, sporind eficiența generală

01

Managementul afacerii

Dynamics 365 Business Central oferă o abordare holistică a managementului afacerii prin integrarea funcțiilor de financiar, vânzări, servicii și operațiuni într-o aplicație unică, coerentă. Această integrare eficientizează procesele și datele, sporind eficiența generală.

02

Cloud-Enabled

Beneficiind de expertiza specialiștilor nostri, soluția poate fi implementată în cloud, oferindu-vă flexibilitatea și scalabilitatea tehnologiei cloud. Acest lucru permite accesarea de la distanță și reduce efortul gestionării IT la nivel local.

03

Implementare rapidă

Experții BRINEL vă vor ajuta să  implementați rapid Dynamics 365 Business Central cu ajutorul metodologiei pas cu pas pentru integrare, reducând timpul și resursele necesare pentru implementare.

04

Adaptabilitate

Cu informațiile oferite de Dynamics 365 Business Central și beneficiind de expertiza consultanților și dezvoltatorilor noștri, vă puteți adapta mai rapid la condițiile pieței în schimbare și la nevoile clienților.

Dynamics 365 Sales

Optimizați performanța echipei de vânzări cu Dynamics 365 Sales.

Echipa noastră vă poate oferi o soluție de vânzări adaptabilă care prioritizează abordările centrate pe client. Nucleul acestei soluții este un sistem inteligent, care monitorizează în mod activ diverse semnale și le transformă în informații utile. Acest lucru permite echipelor de vânzări să anticipeze nevoile cumpărătorilor și să ofere experiențe de cumpărare perfecte în contextul preferințelor în schimbare rapidă.

ÎNCEPEȚI IMPLEMENTAREA unui CRM avansat, alimentat de tehnologii de AI, menit să vă faciliteze adaptarea la schimbările dinamice

01

Inteligență adaptivă

Dynamics 365 Sales integrează sisteme adaptive și inteligente care monitorizează activ semnalele și le detaliază în informații utile. Împreună cu consultanții noștri, veți permite echipelor dvs. de vânzări să anticipeze nevoile cumpărătorilor și să-și adapteze abordarea.

02

Optimizarea Proceselor de Vânzări

Dynamics 365 Sales simplifică și eficientizează procesele de vânzări, permițând un management mai eficient al clienților potențiali, oportunităților și ofertelor. Împreună vom implementa funcții de automatizare pentru a reduce sarcinile manuale, permițând echipelor de vânzări să se concentreze asupra activităților care aduc valoare.

03

Vizualizare

Soluția consolidează datele clienților din diferite puncte de contact, oferind o vedere 360 de grade asupra clienților. Această perspectivă cuprinzătoare oferă echipelor de vânzări o mai bună înțelegere a clienților și a nevoilor lor specifice.

04

Analiză predictivă AI

Echipa noastră certificată, valorificând inteligența artificială din Dynamics 365 Sales, sprijină analiza predictivă, ajutând organizațiile să ia decizii informate prin prognozarea tendințelor, identificarea oportunităților și atenuarea provocărilor potențiale.

Dynamics 365 Customer Insights

Explorați cum vă puteți adapta afacera într-un mediu imprevizibil.

BRINEL vă poate ajuta să ă oferim posibilitatea de a beneficia de o eficiență crescută în comunicarea cu clienții, prin adaptare dinamică bazată pe date, ajustare rapidă a strategiilor și utilizare eficientă a mai multor canale.

comunicați eficient cu clienții prin Adaptarea dinamică, bazată pe date

01

Experiențe Personalizate

Analizați o cantitate mare de date pentru a obține un profil 360 de grade al clientului dvs. și pentru a personaliza fiecare interacțiune.

02

AI-powered content

Profitați de inovația Copilot și AI pentru a oferi experiențe captivante și personalizate în câteva minute.

03

Analiză și Perspective

Înțelegeți și optimizați modul în care eforturile mixului de marketing contribuie la rezultatele cheie ale afacerii.

DIGITALIZARE FISCALĂ


- SAF-T (D406)

- E-FACTURA

- E-TRANSPORT


CONFIGURARE ȘI LOCALIZARE ÎN SITEMELE ERP


- LOCALIZARE D365 FINANCE

- PAYROLL D365 BC

Adoptarea digitalizării fiscale, prin implementarea tehnologiilor precum SAF-T, e-factura și e-transport, poate îmbunătăți eficiența operațională, reduce costurile asociate cu procesele manuale și facilitează conformitatea rapidă cu cerințele fiscale. Această transformare contribuie la consolidarea unei imagini pozitive a brandului prin modernizare și eficacitate sporită în gestionarea activităților financiare și logistice.

BRINEL VĂ ASISTĂ ÎN PROCESUL DE DIGITALIZARE FISCALĂ

01

Localizare D365 Finance

Procesul de localizare al Dynamics 365 constă în adaptarea produsului pentru a satisface cerințele culturale, lingvistice și reglementare specifice ale României. Scopul este de a garanta nu doar utilizabilitatea soluției, ci și corespondența cu publicul țintă, respectarea legilor și standardelor locale, oferind în același timp o experiență de utilizare fluidă.

02

SAF-T (D406)

SAF-T (Standard Audit File for Tax) este un nou standard de raportare impus contribuabililor, aliniat la normele globale pentru schimbul electronic de date contabile între companii și autoritățile fiscale. Dezvoltat de experții BRINEL, acest produs facilitează clienților îndeplinirea obligațiilor legale într-un mod simplu și conform cu reglementările. Cu ajutorul software-ului SAF-T, dezvoltat de echipa BRINEL, puteți genera rapid fișiere de raportare conforme cu cerințele legale ale Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), inclusiv pentru declarația D406, începând cu 1 ianuarie 2022 în România.

03

E-Factura

Am dezvoltat această funcționalitate în conformitate cu Directiva 2014/55/UE a Comisiei Europene. Factura electronică reprezintă o variantă digitală a facturii tradiționale pe hârtie, generată, transmisă și procesată electronic. Ea facilitează procesele de facturare în format digital, eliminând necesitatea documentelor fizice. Integrată în sistemele de schimb electronic de date (EDI), factura electronică simplifică procesul de facturare, reducând eforturile manuale și sporind eficiența tranzacțiilor financiare.

04

e-Transport

Soluția dezvoltată de noi pentru raportarea RO e-Transport către ANAF respectă în întregime legislația în vigoare. Prin intermediul acestei soluții, contribuabilii accesează sistemul RO e-Transport din spațiul privat virtual (SPV) și completează detaliile legate de partenerii comerciali, bunurile transportate (inclusiv descrierea, caracteristicile, cantitățile și valoarea acestora), locurile de încărcare și descărcare, precum și informații despre tipul de transport utilizat.

05

Payroll D365 BC

Localizarea pentru Payroll în D365 BC nu este doar un aspect tehnic, ci și un element crucial pentru companiile care doresc să opereze eficient în peisajul fiscal și legislativ românesc. Prin adaptarea precisă a funcționalităților de salarizare la mediul local, soluția devine nu doar utilă, ci și un instrument esențial pentru gestionarea eficientă a resurselor umane în cadrul unui mediu de afaceri dinamic și complex.