Dezvoltare Aplicații

Soluții personalizate pe nevoile dvs. cu performanță excelentă în domenii complexe, care se adaptează metodei de livrare, îmbunătățind securitatea și performanța.

Platforme personalizate

Dezvoltați o platformă digitală de la zero.

Modernizare Aplicații

Modernizați platformele digitale existente.

Testare și Automatizare

Explorați alte servicii pe lângă cele de dezvoltare aplicații.

ML / AI Competency

Soluțiile noastre, create pentru volume mari de date, furnizează insight-uri valoroase. Integrarea lor aduce beneficii esențiale: optimizarea operațiunilor, stimularea inovației și adaptabilitatea la schimbările în mediul de afaceri.

Platforme personalizate

Dezvoltați o platformă digitală de la zero.

Vă oferim soluții digitale personalizate, inclusiv platforme web și mobile dezvoltate de la zero, utilizând cele mai noi tehnologii. Avem expertiză în Java, React JS și alte framework-uri și ne adaptăm nevoilor afacerii dvs. Abordarea noastră este una colaborativă și produce soluții solide din punct de vedere tehnic și aliniate cu obiectivele dvs. de afaceri. Dincolo de dezvoltare, oferim servicii de guvernanță, instruire, asistență și mentenanță continuă pentru a vă susține dezvoltarea pe termen lung.

Soluțiile noastre sunt personalizate și create pentru a vă îndeplini obiectivele, ținând cont de nevoile unice ale afacerii dvs.

01

Soluții personalizate

Suntem experți în dezvoltarea soluțiilor personalizate care răspund cu precizie cerințelor dvs., utilizând cele mai noi tehnologii și framework-uri de top din industrie, pentru a vă asigura succesul într-un mediu competitiv și în continuă evoluție.

02

Adaptare Flexibilă

Ne adaptăm cu flexibilitate metodologiei de livrare pe care dvs. o preferați. Fie că optați pentru abordare Agile, Waterfall sau o metodă hibridă, ne aliniem cu preferințele dvs. pentru a vă atinge obiectivele propuse și pentru o colaborare de succes.

03

Experiență în Proiecte Complexe

Realizăm proiecte de mare amploare, cu accent deosebit pe scalabilitate, stabilitate și performanță. Lucrăm la transformări digitale ale băncilor, implementări de sisteme ERP de mare anvergură și cu grad ridicat de complexitate.

04

Abordare Colaborativă

Lucrăm îndeaproape cu dvs., ca o extensie a echipei dvs., pentru a înțelege obiectivele de business și pentru a livra soluții moderne care sunt perfect aliniate cu direcția strategică a afacerii dvs. pentru a produce valoare.

Modernizare Aplicații

Modernizați platformele digitale existente.

Serviciile noastre de modernizare a aplicațiilor oferă o abordare holistică pentru revitalizarea sistemelor legacy și pentru transformarea digitală. Reînnoim și actualizăm soluțiile exitente utilizând tehnici și instrumente pentru a migra: de la sisteme monolitice la microservices, de la infrastructura tradițională la cloud și de la framework-uri legacy la tehnologii moderne. Oferim servicii de regândire a codului, migrare de baze de date, migrare de platforme, integrare API, testare și implementare, utilizând arhitecturi native de cloud, microservices și DevOps pentru a îmbunătăți eficiența, securitatea și performanța sistemului.

Serviciile noastre de modernizare a aplicațiilor vă ajută să reduceți costurile IT și să îmbunătățiți calitatea și performanța sistemului

01

Modernizarea Sistemelor Legacy

Modernizăm aplicații depășite, reducem din decalajul tehnologic, îmbunătățim în mod semnificativ securitatea și creștem performanța pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de afaceri și să rămâneți competitiv.

02

Strategii pentru Modernizare

Echipa noastră de experți colaborează îndeaproape cu clienți din diverse industrii pentru a crea și implementa strategii personalizate de modernizare, adaptate nevoilor și provocărilor specifice ale afacerii lor.

03

Modernizare Eficientă

Vă ajutăm să vă modernizați sistemele rapid și eficient, prin regândirea codului sursă, migrarea bazelor de date către platforme mai avansate, adoptarea tehnologiei cloud și a practicilor DevOps pentru scalabilitate și eficiență.

04

Operațiuni optimizate și securitate îmbunătățită

Serviciile noastre de modernizare reduc costurile IT, cresc calitatea sistemelor și întăresc gradul de securitate, permitând organizațiilor să se focuseze pe inițiativele lor strategice.

Testare și Automatizare

Explorați alte servicii pe lângă cele de dezvoltare aplicații.

Oferim mai mult decât soluții personalizate și modernizarea aplicațiilor. Echipa noastră de testare se asigură ca soluțiile să funcționeze eficient și fără defecte. Prin intermediul automatizării de QA, simplificăm procesele de testare, reducem timpul și volumul de lucru, îmbunătățind în același timp calitatea. Serviciile noastre de administrare a livrării, inclusiv guvernanța și gestionarea proiectelor, asigură o livrare la timp și conform bugetului. Vă oferim îndrumare strategică și tehnologică pentru a vă ajuta să reușiți.

Serviciile noastre tehnologice auxiliare, inclusiv testare, gestionarea livrării și consultanță, completează oferta noastră principală

01

Testare Exhaustivă

Testarea manuală a sistemului și serviciile noastre de automatizare QA asigură o testare completă, identificarea rapidă și rezolvarea defectelor și garantarea că soluțiile livrate îndeplinesc cerințele afacerii dvs.

02

Livrare și Guvernanță eficientă

Echipa noastră de manageri deține experiență în livrarea proiectelor la timp, în limita bugetului și la cele mai înalte standarde de calitate necesare utilizând metodologii moderne și cele mai bune practici din industrie.

03

Consultanță de Specialitate

Specialiștii noștri au o vastă expertiză în domeniu și vă oferă consultanță personalizată cu privire la strategia, arhitectura și designul tehnologic, sprijinindu-vă cu o traiectorie clară și cele mai bune practici pentru a reuși.

Soluțiile noastre, create pentru volume mari de date, furnizează insight-uri valoroase. Integrarea lor aduce beneficii esențiale: optimizarea operațiunilor, stimularea inovației și adaptabilitatea la schimbările în mediul de afaceri.

Echipa dedicată formată din peste 30 de dezvoltatori seniori este pregătită să transforme ideile și nevoile tale de afaceri în platforme digitale de ultimă generație. Ne angajăm să oferim soluții cu un timp rapid de lansare pe piață și o valoare excepțională. Experiența noastră, acumulată în peste 7 ani în proiecte digitale complexe în domeniul bancar și al producției, acoperă tehnologii front-end și Java.

Livrăm soluții digitale de top cu implementare rapidă și Impact semnificativ

01

Machine Learning bazată pe cloud

Serviciile noastre de cloud-based machine learning vă ajuta să vă transformați afacerea, beneficiind de expertiza unei echipe specializate. Transformăm datele dvs. în insight-uri valoroase pentru a vă optimiza operațiunile și a stimula inovația, oferindu-vă astfel un avantaj competitiv semnificativ în peisajul actual al afacerilor.

02

Soluții AI scalabile

Oferim soluții avansate de inteligență artificială, scalabile în funcție de cerințele afacerii tale. Aceste soluții nu doar permit luarea deciziilor bazate pe analiza datelor, ci și catalizează procesul de inovare, stimulând creativitatea și aducând avantaje competitive. În plus, optimizează operațiunile, asigurând eficiență și adaptabilitate într-un mediu în continuă schimbare.

03

Analiză de date

Explorați agilitatea și scalabilitatea esențiale pentru a vă adapta dinamic la cerințele în continuă evoluție ale mediului de afaceri. Convertiți datele dvs. în insight-uri valoroase, oferind astfel un impuls semnificativ eficienței operaționale și stimulând creșterea durabilă. Prin integrarea soluțiilor noastre inovatoare, oferim instrumentele necesare pentru a transforma provocările în oportunități, aducând agilitate și eficiență în fiecare aspect al afacerii dvs.