VIRTUALIZARE

Utilizați capacități similare în cloud la sediul dumneavoastră pentru creșterea productivității, agilității, inovării în afaceri și viteza de lansare pe piață. Gestionați într-o maniera integrată aplicațiile bazate atât pe containere cloud-native, cât și pe mașini virtuale existente (VM).

Obțineți rezultate concrete cu infrastructură de ultima generație. Combinați viziunea strategică a BRINEL cu tehnologia VMware pentru o infrastructură mai receptivă, rezistentă și securizată.

Abstractizarea software-ului de hardware oferă organizațiilor capacitatea de a-și satisface mai eficient nevoile în continuă schimbare ale afacerii lor. Prin utilizarea inteligenței din software, organizațiile obțin caracteristici cheie care le permit să furnizeze rezultate constante în timp ce se adaptează și se extind la o viteză rapidă.

Este extrem de important să fiți conștient de toate tehnologiile recente care afectează centrele moderne de date. Acest lucru vă ajută să evaluați un centru de date înainte de a-l selecta pentru afacerea dumneavoastră. BRINEL combină cele mai recente capacități în virtualizare, containerizare și infrastructură hyper/convergentă pentru a aduce performanțe similare cloud-ului în centrul dumneavoastră de date, gestionând în același timp punctele critice de legătură cu restul cloud-ului întreprinderii dumneavoastră.

 

BENEFICII 

1. Design fizic/virtual și consultanță.

2. Arhitecții BRINEL vă ajută să descoperiți tehnologiile potrivite care să satisfacă nevoile și bugetul dvs.

3. Configurare, instalare și implementare.

4. Vă ajutăm să rezolvați provocările infrastructurii dvs.

5. Migrare și stocare de date.

6. Fiți în fața creșterii datelor și protejați-vă împotriva pierderii cu soluția de stocare a datelor potrivită.

7. Gestionare și monitorizare a infrastructurii.

8. Descoperiți servicii care asistă în mentenanța, administrarea și analiza infrastructurii centrului dvs. de date pentru a detecta și rezolva probleme proactiv.