Infrastructură IT și Servicii

Descoperiți noi modalități de a optimiza și gestiona eficient infrastructura IT. Vă putem ajuta să creați o bază solidă pentru operațiunile dvs. digitale, obținând eficiența maximă și anticipând provocările tehnologice viitoare.

Sustainable Data Center

Soluții complete pentru un Data Center sustenabil, durabil și eficient energetic.

Hybrid Workplace

Accelerați-vă transformarea digitală cu soluții de hybrid workplace pentru viitor!

Managed Services

Optimizați-vă eficient afacerea cu servicii simplificate de administrare IT.

IaaS

Soluțiile noastre de Data Center as-a-service sunt concepute pentru a oferi un nivel înalt de adaptabilitate și flexibilitate, ajustându-se dinamic la cerințele în schimbare ale afecerii dvs.

Sustainable Data Center

Soluții complete pentru un Data Center sustenabil, durabil și eficient energetic.

BRINEL îți oferă avantajul distinct de a colabora cu un furnizor de servicii IT cu o istorie solidă de livrare a soluțiilor de infrastructură pentru centrele de date moderne. Fiabilitatea noastră, inovația, scalabilitatea și suportul contribuie la o colaborare reciproc benefică care asigură că infrastructura centrului tău de date rămâne rezilientă, eficientă și adaptabilă la nevoile în continuă evoluție ale organizației tale.

Implementare flexibilĂ, gestionare, stocare, sisteme de calcul și rețea pentru mediul privat, hibrid sau multi-cloud

01

Vă asistăm în planificarea, proiectare și colocare, recuperare date în caz de dezastru, implementarea și integrarea soluțiilor de stocare, migrare și optimizare a arhitecturilor virtualizate din Data Center. Implementam tehnologii sustenabile moderne de la liderii mondiali: HPE, Dell, IBM, Lenovo.

02

HCI

BRINEL oferă Soluții de Hipeconvergență, cu competențe pe cele mai noi tehnologii HCI și Cloud (privat și hybrid): HPE Simplivity, Dell VxRail sau Cisco HyperFlex. Oferim servicii de Analiză şi Auditare a Infrastructurii, Design, Instalare configurare echipamente, Administrarea Infrastructurii de Servere (on-site și remote) si Intervenție pe diverse niveluri de SLA (autorizat vendor), Help Desk/Support 24/7.

03

Actualizează-ți infrastructura de calcul pentru a beneficia de performanță, scalabilitate, eficiență și securitate îmbunătățite. Soluții de procesare date, consolidarea şi optimizarea infrastructurii de servere cu procesoare de la HPE, CISCO, Dell, Lenovo sau IBM, Oracle.

04

Rețelele joacă un rol esențial în diverse domenii precum afaceri, educație și cercetare. Este crucial să optimizați infrastructura de comunicații a propriului Data Center pentru a facilita partajarea fluentă a datelor, resurselor și serviciilor. Aceasta asigură un management centralizat și monitorizare eficientă a switch-urilor distribuite în fiecare rack.

05

BRINEL vă propune ca soluțiile de virtualizare de ultima generație – HPE, CISCO, Dell Technologies care vor constitui resursele gestionate de hypervisoare de la Vmware, Citrix, sau Hyper-V. Integrarea completa din partea BRINEL implică protecția datelor și recupare în caz de dezastru cu Veeam, configurarea, implementarea și testarea sistemelor.

06

BRINEL oferă în Data Centerul propriu servicii de Backup (BaaS), Replicare și Disaster Recovery. Toate serviciile de protecție, restaurare, monitorizare, raportare și analiză sunt instalate și pre-configurate. De asemenea implementam soluții de backup, arhivare, replicare, on-premise sau cloud, având la bază tehnologii de la pricipalii vendori consacrați în domeniu.

07

BRINEL vă oferă suport în implementarea aplicațiilor de monitorizare și management al infrastructurii aflate în portofoliul furnizorilor săi sau vă poate asigura personal specializat. Infrastructura de aplicații on-premise oferă control direct asupra mediului hardware și software.

Hybrid Workplace

Accelerați-vă transformarea digitală cu soluții de hybrid workplace pentru viitor!

Soluțiile noastre sunt proiectate pentru a ajuta afacerea dvs. să capitalizeze oportunitățile din noua realitate a mediului de lucru. Oferiți angajaților dvs. flexibilitatea de a lucra de oriunde și îmbunătățiți productivitatea și echilibrul între viața profesională și personală cu soluții pentru locul de muncă hibrid. Asigurați protecția datelor și informațiilor afacerii dvs. prin măsuri de securitate și conformitate de ultimă generație. Reduceți costurile operaționale și beneficiați de îndrumare și asistență din partea echipei noastre de experți pentru a personaliza soluțiile în funcție de nevoile dvs. Serviciile BRINEL de Hybrid Workplace vă permit să abordați viitorul cu încredere, eficiență și securitate.

Soluțiile BRINEL de hybrid workplace vă ajută să transformați mediul de lucru într-unul flexibil și dinamic Permițând echipelelor dvs. să se adapteze și să rămână conectate

01

Licențe & subscripții

Colaborați cu noi pentru a explora soluții de licențiere și beneficii potrivite care aduc valoare afacerii dvs. Indiferent dacă sunteți parte dintr-o întreprindere mare sau una mică care dorește să profite de noile tehnologii și să optimizeze costurile, vă putem ajuta să descoperim împreună cele mai adecvate soluții. Acest lucru va permite afacerii dvs. să crească mai rapid și mai durabil.

02

BRINEL vă oferă o gamă variată de dispozitive moderne (laptop-uri, stații de lucru, tablete, telefoane etc.) pentru spațiul de lucru hibrid, sporind productivitatea, colaborarea și securitatea. De asemenea, oferim și pachete complete de Device as a Service cu servicii de suport, consultanță, diagnoză, integrare, instalare și mentenanță.

03

Colaborare

BRINEL oferă implementare și suport pentru soluții complete de colaborare (Microsoft Teams și Cisco Webex). Indiferent dacă este vorba de un telefon sau o tabletă sau de o sală de ședințe, furnizăm hardware și licențe optimizate pentru conectivitate instantanee și lucrul colaborativ pe documente. În plus, oferim dispozitive de videoconferință de ultimă generație, precum Cisco Desk și whiteboards, asigurând comunicarea și conectivitatea companiei dvs in mediul de lucru hybrid.

Managed Services

Optimizați-vă eficient afacerea cu servicii simplificate de administrare IT.

Utilizând serviciile de administrare IT de la BRINEL, reduceți semnificativ costurile asociate cu angajarea și formarea personalului IT intern, precum și costurile de întreținere și actualizare a infrastructurii IT. Cu experiența și resursele noastre, monitorizăm și gestionăm infrastructura IT 24/7, îmbunătățind performanța și fiabilitatea sistemelor și reducând riscul de întreruperi. 

Consolidați-vă afacerea cu servicii de administrare IT fiabile, sigure, scalabile și adaptate nevoilor dvs.

01

Suport și administrare

Suport și administrare pentru infrastructura serverelor, stocare și comunicații continue sau bazate pe tichete: maximizați disponibilitatea serverelor și a echipamentelor esențiale și asigurați accesul la datele organizaționale 24/7, 365 de zile pe an. Sunt incluse: Menținerea log-urilor; Optimizarea și administrarea serverelor; Administrarea serviciilor de stocare, Administrarea serviciului de imprimare, Personalizarea și configurarea rutării și a firewall-ului.

02

Monitorizare

Asigură monitorizarea funcționalității echipamentelor esențiale din infrastructura și generează o alertă în cazul în care parametrii de operare nu corespund valorilor setate. Serviciul include: monitorizarea disponibilității serviciilor care rulează pe servere; urmărirea aplicațiilor, monitorizarea echipamentelor.

03

Managementul securității

Asigură implementarea și menținerea măsurilor de securitate fizică și digitală în cadrul infrastructurii dvs. Evaluează și clasifică riscurile de pierdere, furt sau corupție a datelor și implementează și administrează soluțiile de securitate perimetrală, protecție împotriva atacurilor cibernetice, criptarea informațiilor sensibile și implementarea politicilor de acces la date pe baza nivelurilor de securitate aprobate.

04

Asistență REMOTE

Un serviciu de asistență care asigură funcționarea corectă a sistemelor utilizatorilor prin utilizarea suportului la distanță pe baza tichetelor. Acest serviciu include intervenții flexibile prin telefon sau conexiune la distanță pentru aplicațiile SO și Microsoft. În plus, vă oferim suport de urgență în afara orelor de lucru.

05

Suport permanent

O prezență permanentă în timpul zilelor lucrătoare la sediul dvs. sau la cerere specială în caz de incidente hardware și software care nu pot fi diagnosticate/remediate decât cu prezența la fața locului. Mai mult, oferim suport permanent pentru reconfigurare, instalare sau probleme de utilizare.

 

Soluțiile noastre de Data Center as-a-service sunt concepute pentru a oferi un nivel înalt de adaptabilitate și flexibilitate, ajustându-se dinamic la cerințele în schimbare ale afecerii dvs.

Soluțiile noastre de Data Center as-a-service oferă adaptabilitate și flexibilitate premium, ajustându-se dinamic la schimbările necesare. Cu o arhitectură scalabilă și funcționalități personalizabile, vă punem la dispoziție o infrastructură puternică și eficientă. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea afacerii dvs., alegeți parteneriatul care vă susține în mod activ în evoluția digitală.

Experimentați cel mai înalt nivel de disponibilitate pentru date și aplicații prin soluțiile noastre personalizate

01

Greenlake

Transformați-vă afacerea cu avantajele cloud-ului: flexibilitate, agilitate și rentabilitate, indiferent de locația în care vă păstrați datele.bGreenLake, în parteneriat cu BRINEL, oferă soluții IT eficiente, agile și personalizate, cu un model de consum flexibil, operațiuni IT simplificate, implementare rapidă, scalabilitate, securitatea datelor, integrare cu cloud hibrid și costuri previzibile, facilitând beneficii diverse pentru organizații.

02

Oracle

Descoperiți portofoliul complet Oracle, cu infrastructură cloud publică, servicii cloud gestionate integral și aplicații Oracle Fusion SaaS integrate în centrul dumneavoastră de date. Cu Oracle Cloud Infrastructure (OCI), obțineți performanță superioară și costuri reduse pentru aplicații rapide. Păstrați controlul asupra datelor și rezolvați problemele de rezidență, securitate și conectivitate, beneficiind de expertiza BRINEL.

03

BRINEL DATA CENTER

Beneficiați de cel mai înalt nivel de disponibilitate a datelor și aplicațiilor prin furnizarea de HW, SW și servicii, într-un pachet complet (IaaS, SaaS, Colocation, Disaster recovery site). Prin această abordare cuprinzătoare, BRINEL Data Center vă permite să beneficiați de servicii complete, adaptate la nevoile dvs., oferind în același timp securitate și flexibilitate în gestionarea eficientă a datelor și aplicațiilor critice pentru afacerea dvs.