Localizare în România a Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central este o soluție software integrată pentru managementul afacerii disponibilă în mai multe limbi și cu suport pentru mai multe valute, care este utilizată de peste 94.000 de afaceri din toata lumea. Microsoft Dynamics 365 Business Central oferă afacerilor control asupra proceselor de business, precizia de care au nevoie pentru a-și administra sistemul de aprovizionare și informațiile de care angajații au nevoie pentru a fi eficienți și pentru a-și îndeplini cu succes atribuțiile.

Printre țările în care soluția Microsoft Dynamics 365 Business Central este localizată se regăsesc: Australia, Austria, Belgia, Bulgaria, Brazilia, Canada, Croația, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, India, Indonezia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Malaysia, Mexic, Olanda, Noua Zeelandă, Norvegia, Filipine, Polania, Portugalia, România, Rusia, Serbia, Singapore, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Tailanda, Turcia, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii.

BRINEL este partener certificat Microsoft Dynamics™ NAV începând din februarie 2003, având în prezent, peste 13 ani de experiență și contracte de implementare cu peste 50 de companii și instituții.

Localizarea Microsoft Dynamics 365 Business Central asigură o aliniere totală a produsului la cerințele companiilor românesti. Soluția localizată de BRINEL este perfect compatibilă cu reglementările legislative din țara noastră și cu nevoile companiilor de pe această piață. Localizarea softului Microsoft Dynamics 365 Business Central a devenit obligatorie odată cu versiunea NAV 2013.

Sistemul ERP Microsoft Dynamics 365 Business Central conține un pachet de funcționalități generale, aplicabile oricărei țări din lume. Datorită faptului că unele domenii sunt puternic reglementate la nivel național, cum este domeniul financiar-contabil se impune ca la funcțiile de bază să se adauge funcții specifice reglementarilor naționale și practicilor de afaceri locale.

Localizarea Microsoft Dynamics 365 Business Central la nivelul României presupune posibilitatea întocmirii de:
  • rapoarte legale contabile;
  • rapoarte privind mijloacele fixe;
  • rapoarte privind stocurile;
  • rapoarte către autorități (D390, D394, SAF-T, Intrastat, e-factura, e-transport, etc);
  • facilități pentru introducerea cu ușurință a datelor în sistem și validări suplimentare.

Localizarea presupune îmbunătățirea secțiunilor de raportare financiar-contabilă, declarații fiscale, operarea datelor și verificări suplimentare, funcționalități neprevazute de versiunea standard Dynamics NAV.

Localizarea Microsoft Dynamics 365 Business Central oferită de către BRINEL este reflectată în modulele Management financiar, Vânzări și marketing, Cumpărări, Depozit, Fabricație, Lucrări, Planficare resurse, Service și Administrare.

Funcționalitățile pe care le oferă localizarea Microsoft Dynamics 365 Business Central pusă la dispoziție de BRINEL, se regăsesc atât în aria financiară: contabilitate, TVA, mijloace fixe, datorii, creanțe, conturi bancare, cât și în partea de stocuri.

BRINEL furnizează soluțiile Microsoft Dynamics™ NAV adaptate pieței românești certificate “CfMD” care presupun o serie de beneficii.

Programul “Certified for Microsoft Dynamics (CfMD)” identifică soluții terțe care au îndeplinit cele mai înalte standarde ale implementărilor de Microsoft Dynamics.

Soluțiile certificate vin cu puncte forte  încorporate care scurtează ciclul de vânzări și ajută la sporirea competitivității.

În concluzie, soluțiile care sunt “Certified for Microsoft Dynamics (CfMD)” au fost temeinic testate, recomandate de clienți și au dovedit că satisfac cele mai înalte standarde Microsoft pentru soluții partenere oferite.

Obținerea certificării a avut la bază respectarea acestor standarde de calitate impuse de către Microsoft, în termeni de documentare și optimizare de cod, armonizare a interfeței grafice, îmbunătățire a funcțiilor de help și avertizare. Rezultatul final a constat într-un modul care se integrează foarte bine cu aplicația standard și care a trecut cu succes de toate testările Microsoft.

Aceasta certificare („CfMD”) reprezintă un pas important în ridicarea standardului pentru soluțiile software dezvoltate pentru parteneri pentru aplicații de afaceri specifice industriei. Soluțiile care au trecut testul software cu succes au demonstrat calitatea de a le dezvolta și a fi compatibile cu produsul Microsoft Dynamics.

Produsul Nav RO BRINEL este oferit pentru versiunea Microsoft Dynamics Nav  2013R2, 2015 și 2016.

Pentru detalierea categoriilor impuse de cerințele legislatiei din România în privința localizarii soluției Microsoft Dynamics 365 Business Central vă rugăm să ne contactați.