CREȘTE PRODUCTIVITATEA AFACERII TALE CU MICROSOFT NAVISION ALEGÂND MODULELE DE CARE AI NEVOIE

Dynamics Navision îți permite să valorifici întregul potențial al companiei tale, ajutându-te să economisești timp și alte resurse valoroase. În plus, poți să controlezi schimbarea și să răspunzi rapid și eficient cerințelor noi ale pieței. Soluțiile personalizate de la BRINEL sunt perfect adaptate atât pentru cerințele dvs. specifice de distribuție, cât și pentru prestarea de servicii sau producție.

1. IMPLEMENTARE RAPIDĂ

Faceți un salt rapid către viitor cu soluția noastră, fie că optați pentru cloud sau pentru implementare locală (on-premises). Beneficiați de un ROI mai rapid și de timpul minim de livrare, reducând în același timp riscurile asociate. Indiferent de alegerea făcută, putem adapta cloud-ul la nevoile dvs., fie prin găzduirea on-premises sau prin utilizarea platformei Windows Azure și a serviciilor de găzduire oferite de partenerii noștri.

2. UȘURINȚA ÎN UTILIZARE

Sporiți eficiența cu instrumente familiare și ușor de folosit, accesibile de pe orice dispozitiv și oriunde vă aflați. În plus, aceasta facilitează o adopție rapidă de către utilizatori, reduce costurile de instruire, crește productivitatea și susține o echipă mobilă de lucru activă.

3. PERFORMANȚĂ

Funcționalitatea cuprinzătoare a sistemului ERP răspunde necesităților dvs. actuale și se adaptează pe măsură ce afacerea înregistrează creștere. În plus, aceasta se adaptează la complexitatea schimbărilor, oferă experiențe remarcabile pentru clienți, furnizează soluții personalizate pentru fiecare industrie și vă oferă o perspectivă unică asupra stării și performanței globale a afacerii dvs.

4. GESTIUNE EFICIENTĂ A RESURSELOR 

Dynamics Navision vă permite să gestionați eficient resursele companiei dvs. Aceasta înseamnă o distribuire mai bună a personalului, materiilor prime și altor resurse, contribuind astfel la optimizarea costurilor și creșterea eficienței operaționale. Prin vizualizarea și controlul în timp real al resurselor, aveți capacitatea de a lua decizii informate pentru maximizarea performanței. 

5. CREȘTEREA FLEXIBILITĂȚII ȘI AGILITĂȚII 

Dynamics Navision aduce o creștere semnificativă a flexibilității și agilității în afacerea dvs. Sistemul ERP se adaptează rapid la schimbările din piață, astfel încât să puteți răspunde cu ușurință la noi oportunități sau cerințe ale clienților. Acest nivel de flexibilitate vă oferă un avantaj competitiv și vă permite să vă mențineți agili într-un mediu de afaceri dinamic.