INFRASTRUCTURA APLICAȚIILOR

Infrastructura aplicației se referă la infrastructura dedicată pe site (on-premise) care este proiectată, configurată și implementată în mod specific pentru a susține și găzdui o anumită aplicație sau un set de aplicații. Această infrastructură include serverele fizice, sistemele de stocare, echipamentele de rețea și componente conexe necesare pentru a asigura performanța optimă, fiabilitatea și securitatea aplicației vizate.
Prin valorificarea infrastructurii pe site (on-premise), organizațiile au control direct asupra mediului hardware și software, permițându-le să personalizeze și să ajusteze infrastructura pentru a satisface nevoile și cerințele specifice ale aplicațiilor lor. Această abordare poate oferi o confidențialitate sporită a datelor, conformitate și capacități de latenta redusă, făcând-o o opțiune preferată pentru aplicațiile care necesită niveluri ridicate de performanță, gestionarea sensibilă a datelor sau cerințe specifice de integrare.

Aceasta duce la îmbunătățirea performanței, confidențialității datelor, conformității și capacităților de integrare, făcându-l o alegere ideală pentru aplicații care necesită niveluri ridicate de performanță, gestionarea sensibilă a datelor sau cerințe specifice de integrare.

Puncte cheie:
  • Asistență specifică aplicațiilor.

  • Componente cuprinzătoare.

  • Control direct și personalizare.

  • Confidențialitate și conformitate îmbunătățită a datelor.

  • Performanță ridicată și latență redusă.

ASISTENȚĂ SPECIFICĂ APLICAȚIILOR

Infrastructura aplicațiilor este proiectată, configurată și implementată ținând cont de o aplicație sau de un set de aplicații specifice, asigurând suport optim și capacități de găzduire adaptate la cerințele acestora.

COMPONENTE CUPRINZĂTOARE

Infrastructura este formată din servere fizice, sisteme de stocare, echipamente de rețea și componente conexe, care lucrează împreună pentru a oferi performanță, fiabilitate și securitate optime pentru aplicația vizată.

CONTROL DIRECT ȘI PERSONALIZARE

Organizațiile care utilizează infrastructura on-premise au control direct asupra mediului hardware și software, ceea ce le permite să personalizeze și să ajusteze fin infrastructura în funcție de nevoile și cerințele specifice ale aplicațiilor lor.

CONFIDENȚIALITATE ȘI CONFORMITATE ÎMBUNĂTĂȚITĂ A DATELOR

Prin utilizarea unei infrastructuri locale, organizațiile pot beneficia de capacități îmbunătățite de confidențialitate a datelor și de conformitate, deoarece au un control mai mare asupra manipulării și stocării datelor sensibile în propriul lor mediu securizat.

PERFORMANȚĂ RIDICATĂ ȘI LATENTĂ REDUSĂ

Infrastructura de aplicații oferă niveluri ridicate de performanță și capacități de latență redusă, ceea ce o face o alegere ideală pentru aplicațiile care necesită viteză, capacitate de reacție și eficiență optime. Este deosebit de benefică pentru aplicațiile cu cerințe de performanță exigente, manipularea datelor sensibile sau nevoi de integrare specifice.