Cisco WebEx sau cum să lucrezi de la distanță eficient, păstrând datele partajate în siguranță

 

 

 

Posibilitatea de a lucra de la distanță s-a schimbat în scurt timp dintr-un beneficiu oferit angajaților într-o necesitate. Tot mai multe companii caută soluții pentru a-și continua activitatea remote, dar în aceleași condiții de eficiență și securitate. Cisco WebEx acoperă aceste provocări, integrând o serie de funcționalități unice.

WebEx are două componente principale:

Teams

Fiecare proiect poate avea aici un spațiu dedicat, la care pot avea acces atât persoane din cadrul organizației, cât și din afara ei, în maxime condiții de securitate. Cum? WebEx Teams este controlată și administrată de departamentul IT, care poate impune restricții sau privilegii utilizatorilor. În plus, comunicațiile și documentele partajate sunt criptate.

Meetings

Se diferențiază de celelalte aplicații prin simplitate în utilizare. Printr-un buton se poate programa sau participa la o întâlnire virtuală, indiferent de dispozitiv, folosind fie aplicații dedicate, precum WebEx Meetings, fie un simplu browser web.

Cisco WebEx
27.9

millions mobile downloads

130

millions active users per month

1.5

millions meeting devices in meetings room

Soluția are peste 100 de milioane de utilizatori la nivel Mondial și este recomandată de principalele companii de analiză a pieței: Gartner nominalizează Cisco ca lider pe piața soluțiilor pentru întâlniri, IDC - pentru sistemele de videoconferință, Info-Tech - pe zona de colaborare, iar Forrester Research - pe cea de comunicații unificate.

Ce îi aduce succesul?

•  garantează securitatea comunicațiilor audio-video și confidențialitatea datelor partajate

•  soluția e conceptă pentru a fi integrată cu alte aplicații de lucru colaborativ non-Cisco

•  oferă un randament superior al lucrului în echipă

•  simplifică luarea decizilor

În plus, pentru o experiență superioară a utilizatorilor se adaugă constant noi caracteristici. Cele mai recente asigură o recepție optimă a participanților și a vorbitorilor activi, furnizarea datelor de identificare despre interlocutori, eliminarea automată a zgomotelor de fond, comandă vocală etc.

Lista funcționalităților pe care le integrează WebEx este însă mult mai amplă, la fel de multe fiind și beneficiile pe care organizația dumneavoastră le poate avea!

Pentru mai multe detalii Contactează specialistul BRINEL

Important! Acum organizațiile și persoanele fizice pot colabora instantaneu și gratuit prin Cisco Webex. Funcționalitățile includ întâlniri pentru până la 100 de participanți, precum și posibilitatea de utilizare nelimitată fără restricții de timp. În plus, Cisco oferă clienților non-Webex licențe gratuite timp de 90 de zile.

Acestor facilități li se alătură și câteva soluții de securitate gratuite pentru lucrul de la distanță.

Dacă doriți să aflați cum puteți adopta aceste soluții cu rezultate imediate asupra business-ului, trimiteți un e-mail la adresa marketing@brinel.ro sau apăsați butonul de contact.