Dell Technologies Partner Awards 2022 aduce încă un premiu în palmaresul BRINEL!

BRINEL a primit premiul “Excellence in New Business Development”, în cadrul evenimentului Dell Technologies Partner Awards 2022, desfășurat săptămâna trecută.

Integratorul IT s-a numărat printre premianți la fiecare dintre edițiile de până acum. BRINEL se află de câțiva ani deja pe lista restrânsă a Partenerilor Titanium, cel mai înalt nivel de parteneriat oferit de Dell Technologies și are astfel acces la resurse extinse pentru a-și ajuta clienții mai rapid și mai eficient ca niciodată. 

În calitate de partener Titanium, BRINEL deține competențele și experiența necesare pentru a proiecta și implementa cu succes un portofoliu consistent de soluții, de la echipamente și instrumente mobile până la servicii de management a infrastructurii complexe, concepute pentru a se adapta la forța de muncă aflată în continuu proces de transformare.

Despre BRINEL

De 31 de ani, BRINEL continuă să implementeze soluții informatice și sisteme inovative pentru beneficiarii săi. Parteneriatele strategice multivendor cu liderii tehnologici mondiali precum și competențele certificate ale echipelor proprii, conferă încredere în proiectele abordate de BRINEL. Rezultatele obținute și experiența dovedită fac din BRINEL un integrator de top în transformarea digitală a afacerilor. Păstrându-şi identitatea, BRINEL face parte, din anul 2019, din grupul francez SNEF.