BRINEL extinde portofoliul de servicii cu soluţii AWS

BRINEL, lider în România în domeniul serviciilor IT și al soluțiilor de transformare digitală, extinde portofoliul său pentru a include soluții Amazon Web Services (AWS). Anunțul a fost făcut în cadrul unui eveniment la care au participat numeroase companii interesate de soluțiile oferite de integratorul IT&C, care a avut loc joi, 19 octombrie, la Cluj-Napoca.

Cloud-ul joacă un rol fundamental în transformarea digitală, iar extinderea portofoliului nostru cu soluțiile AWS ne permite să oferim o gamă completă de servicii cloud care să acopere nevoile diversificate ale companiilor, indiferent de industrie sau mărime. Suntem dedicați să creăm un mediu digital sigur și inovator pentru afaceri și să fim partenerul de încredere al clienților noștri pe parcursul digitalizării. Înțelegem că fiecare organizație are provocări unice, iar echipa noastră este pregătită să furnizeze soluții cloud ajustate nevoilor de business”, a declarat Andrei Savin, Directorul General al BRINEL, în cadrul evenimentului.

De altfel, BRINEL reafirmă angajamentul continuu pentru excelență și pentru obținerea de competențe de cea mai înaltă calitate prin inaugurarea unei noi linii de business în 2023, dedicată exclusiv serviciilor Cloud.

Ce beneficii aduce colaborarea cu BRINEL pentru serviciile AWS?

Experiență substanțială: BRINEL, parte a SNEF Lab, este pregătită să răspundă provocărilor tehnologice complexe, specialiștii noștri confirmându-și competența și abilitățile în domeniul cloud obținând peste 100 de certificări AWS.

Excelență în consultanță AWS: Titlul de partener "Advanced" pe direcția de AWS "Consulting" confirmă abilitatea BRINEL de a furniza servicii de consultanță de top pentru clienți.

Competența AWS de Machine Learning: Cu ajutorul BRINEL, clienții pot să utilizeze puterea în creștere a Machine Learning pentru a obține insight-uri valoroase și pentru a lua decizii bazate pe date.

Migrare fără întreruperi în activitate: BRINEL facilitează migrarea fără probleme către platforma AWS, ajutând clienții să-și optimizeze infrastructura și să obțină performanțe superioare.

Având un ecosistem extins de parteneri care îi permite să integreze soluții complete pentru clienți, BRINEL se află în top trei integratori IT&C din România. Furnizorul de servicii și soluții IT a încheiat anul 2022 cu un profit în creștere și o consolidare a volumului afacerilor.

 

Despre BRINEL

BRINEL este o companie lider în tehnologie, oferind soluții complete pentru transformarea digitală.

Furnizăm o gamă largă de solutii si servicii avansate care includ: soluții pentru Data Center modern, loc de muncă digital, servicii cloud, modernizarea aplicațiilor utilizând tehnologii open-source sau soluții low-code/no-code, AI/ML, digitalizarea afacerilor utilizând ERP, soluții de securitate cibernetică, consultanță și managed services. În plus, pentru a sprijini succesul organizațiilor, oferim clientilor un set de instrumente digitale cu IP propriu (BRINEL Digital Tools).

Cu o echipă de specialiști de top și parteneriate solide cu lideri globali în domeniul IT, prin abordarea personalizată și dedicarea față de succesul clienților, ne asigurăm că puterea cloud-ului conduce organizațiile către o profitabilitate durabilă și o creștere scalabilă.

BRINEL face parte din SNEF Lab, un jucător global cu o experiență de peste un secol, promotori ai Revoluției Digitale, Obiectelor Conectate, Big Data, Securitate cibernetică, Industria 4.0, Inteligența Artificială și Realitatea Mixtă.