Soluții de securitate: Cisco Duo și Cisco Umbrella

Cisco Duo

Cisco Duo este lider pe piața soluțiilor de autentificare multifactorială (MFA) și o componentă cheie în modelul de securitate Zero Trust. Duo asigură verificarea și validarea identității utilizatorilor finali și abordează cerințe esențiale de securitate pentru mediul de lucru la distanță.

ASIGURAȚI AUTENTIFICAREA SIGURĂ CU MAI MULȚI FACTORI PENTRU ORICE DISPOZITIV

SECURITATE

COMPLIANȚĂ

ZERO TRUST

Soluția Duo de la Cisco permite verificarea sănătății terminalelor din rețea prin intermediul aplicației Duo Device Health (DHA). Această aplicație colectează informații în timpul autentificării, inclusiv identificatori unici și statutul de înrolare în sisteme de administrare a dispozitivelor. Aceste date sunt comparate cu o listă de dispozitive cunoscute, iar dispozitivele recunoscute sunt considerate de încredere. 

Funcționalitatea este inclusă în caracteristica Duo Trusted Endpoints, disponibilă în licențierea minimă Duo Essentials. Aceasta asigură accesul doar dispozitivelor cunoscute la serviciile protejate prin Duo. Organizațiile pot utiliza aplicația DHA pentru a extinde nivelul de încredere către dispozitivele neadministrate.

Cisco Umbrella

Cisco Umbrella este cea mai rapidă și mai ușoară modalitate de a vă proteja toți utilizatorii în câteva minute. Nu e nevoie să instalați niciun echipament hardware sau software care necesită actualizare. Pe scurt, Umbrella este un server recursiv de DNS (Domain Name System). DNS este protocolul care stă la baza funcționării internetului și care mapează numele de domenii în adrese IP. Ori de câte ori un dispozitiv se conectează la internet, trebuie să interogheze un server de DNS și să întrebe care e adresa IP a domeniului, pentru a-l putea accesa.

GATEWAY WEB SIGUR

  • Protecție împotriva accesului la site-uri web necorespunzătoare sau dăunătoare;

  • Filtrare a conținutului web: Soluția implementează politici de filtrare a conținutului pentru a asigura că utilizatorii au acces doar la conținutul web sigur și adecvat conform politicilor organizaționale;

  • Informații în timp real despre amenințări: Cisco Umbrella furnizează informații în timp real despre amenințările cibernetice;

  • Prevenirea pierderii de date (DLP): Soluția include funcții avansate de prevenire a pierderii de date, care protejează datele sensibile ale organizației împotriva exfiltrării sau accesului neautorizat.

DEMO Cisco

MEDIU SECURIZAT PENTRU ORICE DISPOZITIV:

  • Laptop-uri
  • Smartphone-uri
  • Dispozitive IoT

PROTEJAȚI-VĂ ORGANIZAȚIA DE:

  • Malware
  • Ransomware
  • Phishing attacks