Parteneriatul nostru cu VMware a început în faza incipientă a virtualizării în IT, când ideea de a virtualiza era abia conturată și pregătită să revoluționeze modul în care funcționează centrele de date.

15+

Ani de parteneriat

50+

Clienți de succes

De atunci, parteneriatul nostru a crescut organic prin multe proiecte de succes care au adus flexibilitate și fiabilitate pentru mulți dintre clienții noștri. 

Prin mulți ani de muncă susținută am devenit unul dintre cei mai importanți parteneri VMware din România, deținând statutul de Advanced Partner cu o vastă experiență într-o gamă largă de soluții din portofoliul lor.

Servicii

  • Endpoint Protection - Transformarea securității endpoint-urilor cu o soluție de ultimă generație  de ultimă generație.
  • Hyper-Converged Infrastructure - Ducerea virtualizării la nivelul următor prin convergența calculatoarelor și a spațiului de stocare într-o soluție de infrastructură cu adevărat definită de software.
  • Mobility Management - Modernizarea spațiului de lucru digital pentru a ajuta la clienții să îmbunătățească eficiența și agilitatea IT.
  • Network Virtualization - Asistarea clienților în extinderea granițelor de virtualizării pentru a include și rețelele și securitatea. 
  • Server Virtualization - Experiența în virtualizarea mediilor de server și furnizarea de informații cu privire la performanța și nevoile de securitate ale IT folosind soluțiile de virtualizare VMware.
  • Modern Applications - Orientarea practicilor de modernizare a infrastructurii cu soluții bazate pe containere.