Aplicatii de Business

Aplicatii de Business

Enterprise Resource Planning
Enterprise Resource Planning

Pentru integrarea si managementul usor al resurselor companiilor se recomanda utilizarea solutilor ERP - Enterprise Resource Planning. Solutiile ERP sunt gandite sa functioneze ca un tot unitar si permit accesul instantaneu la orice informatie gestionata in cadrul sistemului si de a obtine rapoarte in timp real.

Dynamics Nav Dynamics AX  DYN365 BUSINESS CENTRALDyn365 Finance and Operations

 

Customer Relationship Management
Customer Relationship Management

Solutiile CRM pentru gestionarea relatiei cu clienții ofera o viziune completă asupra clientilor, din momentul prospectarii, pana la achizitie si apoi, continuu prin mentinerea relatiei cu acestia, fiind scalabile, performante, flexibile si perfect integrate cu suita Microsoft Office.

Microsoft CRM 

Business Intelligence
Business Intelligence

Aplicatia de Business Intelligence, reprezinta in cele mai multe cazuri ultima etapa in procesul de implementare a unei solutii de business, rezultatul final constand in rapoarte si analize de inalta complexitate, obtinute chiar din date aflate in mai multe surse diferite (baze de date, foi de calcul, chiar si fisiere text), aflate in mai multe stadii (arhivate / nearhivate).

Oracle BI

BRINEL Digital Tools
BRINEL Digital Tools

Bazandu-se pe o experienta de peste 25 de ani, si de puterea data de tehnologiile cloud, BRINEL va propune un set de instrumente digitale cu care sa optimizati modul in care interactionati cu proprii angajati cat si cu clientii si partenerii dvs. 

Contract Management Center Support Management Center

Employee Management Center