Aplicatii de Business

Aplicații de Business

Enterprise Resource Planning
Enterprise Resource Planning

Pentru integrarea și managementul ușor al resurselor companiilor se recomandă utilizarea soluțiilor ERP - Enterprise Resource Planning. Soluțiile ERP sunt gândite să funcționeze ca un tot unitar și permit accesul instantaneu la orice informație gestionată în cadrul sistemului și de a obține rapoarte în timp real.

Dynamics Nav Dynamics AX  DYN365 BUSINESS CENTRALDyn365 Finance and Operations

 

Customer Relationship Management
Customer Relationship Management

Soluțiile CRM pentru gestionarea relației cu clienții oferă o viziune completă asupra clienților, din momentul prospectării, până la achiziție și apoi, continuu prin menținerea relației cu aceștia, fiind scalabile, performante, flexibile și perfect integrate cu suita Microsoft Office.

Microsoft CRM 

Business Intelligence
Business Intelligence

Aplicația de Business Intelligence, reprezintă în cele mai multe cazuri ultima etapă în procesul de implementare a unei soluții de business, rezultatul final constând în rapoarte și analize de înaltă complexitate, obținute chiar din date aflate în mai multe surse diferite (baze de date, foi de calcul, chiar și fișiere text), aflate în mai multe stadii (arhivate / nearhivate).

Oracle BI

BRINEL Digital Tools
BRINEL Digital Tools

Bazându-se pe o experiență de peste 29 de ani și pe puterea dată de tehnologiile cloud, BRINEL vă propune un set de instrumente digitale cu care să optimizați modul în care interactionați atât cu proprii angajați cât și cu clienții și partenerii dumneavostră.

Contract Management Center Support Management Center

Employee Management Center

Azure Remote Access Management