How to use Microsoft Defender suite of tools to protect against cyber attacks

 

Mulți dintre angajații din ziua de astăzi aleg sau sunt nevoiți să lucreze ori de acasă ori din acel loc în care ei se simt confortabil sau în siguranță. Ei vor putea să aleagă să lucreze de pe mai multe device-uri și să folosească mai multe app-uri ca să-și îndeplinească munca, dar una dintre problemele pe care le vom întâlni  (și poate cea mai importantă) este problema legată de securitate.

În această prezentare veți afla ce soluții de la Microsoft puteți folosi ca să găsiți potențiale amenințări sau breșe în securitatea dumneavoastră și cum să răspundeți cât mai prompt la ele. Mai concret, vom discuta despre tool-uri din suita Microsoft Defender și despre Azure Sentinel.

Acestea vă ajută să vă protejați organizația de atacuri malițioase lansate prin intermediul e-mail-urilor, link-urilor sau tool-urilor de colaborare.

 

Vă lansăm invitația de a participa la un workshop marca BRINEL, dedicat tool-urilor din suita Microsoft Defender (Microsoft 365 Defender & Azure Defender).

Data este flexibilă, vă rugăm să alegeți dvs una dintre variante:

1.            Miercuri, 10 februarie, ora 11:00,

2.            Miercuri, 24 februarie, ora 11:00

Evenimentul este destinat unui număr restrâns de participanți și include exemple concrete prezentate de tehnicienii noștri.

„Am avut clienți în cazul cărora anumiți useri se conectau într-un interval de 2 minute din 10 țări diferite cu 10 IP-uri diferite generand alerte de tip «Multiple failed log-on attempts». Cel mai probabil, în acest caz, vorbim de un posibil furt de cont sau chiar un brute force. Cloud App Security îi ajută pe administratori să aibă vizibilitate asupra acestor conectari atipice și să poată lua măsuri în privința aceasta: password reset, mfa etc., explică Bogdan Maracine - Senior System Engineer BRINEL, unul dintre speakerii evenimnetului.

 

AGENDA

Time Session title Speaker

11:00-11:45

Microsoft Defender suite   Patrick Negrean, Office 365 Presales Specialist, BRINEL
11:45-12:00 Demo Cloud App Security Bogdan Maracine - Senior System Engineer BRINEL
12:00-12:00 Q&A session Întrebările pot fi adresate direct, oricărui dintre speakeri, sau prin intermediul zonei de chat.

 

Workshop Microsoft Security

Workshop-ul s-a încheiat!