O implementare corectă a transformării digitale poate avea ca rezultate:

1. produse și servicii superioare;
2. experiențe care satisfac sau depășesc așteptările tuturor actorilor;

 

PASUL 1

În stadiul de început al transformării digitale, companiile parcurg un proces de descoperire care are loc intern. Un proces de audit al întregului business care la final va defini versiunea digitală a business-ului. În această etapă obiectivul este să afli răspunsuri la întrebările: ,,De ce vrei să te transformi?’’ și ,,Ce rezultat vrei să ai prin transformarea digitală?”.

PASUL 2

După ce se cunosc cele două răspunsuri, următorul pas este realizarea unei strategii. Ea va defini clar cum va fi aplicată digitalizarea peste procesele și operațiunile business-ului și tot de aici compania își va putea da seama unde se va face diferența.

PASUL 3

Până la alegerea acelor tehnologii care să completeze procesul de transformare, o companie are nevoie de evaluarea nivelului de maturitate digitală. Astfel va cunoaște în ce punct se situează ca procese și capabilități tehnologice și digitale.

PASUL 4

Această analiză îi va arăta exact care sunt lipsurile din infrastructura sa tehnologică. Obiectivul este de a dezvolta un model în care oamenii, procesele, operațiunile, datele și instrumentele de lucru sunt integrate în aceeași platformă astfel încât să permită tuturor să colaboreze agil și eficient.

 

CUM ARĂTAU PROCESELE ȘI OPERAȚIUNILE ÎNAINTE DE DIGITALIZARE

 

 

CUM ARATĂ PROCESELE ȘI OPERAȚIUNILE DUPĂ DIGITALIZARE

 

 

PASUL 5

Următorul pas este alegerea tehnologiilor și a soluțiilor potrivite pentru transformarea proceselor.

În acest proces, afacerile vor utiliza tehnologii ca: aplicații și software, instrumente de colaborare, de management al documentelor, de suport, gestiunea angajaților, folosind inteligența artificială, machine learning, IoT (Internetul lucrurilor), tehnologii Cloud.

Discută cu unul dintre specialiștii BRINEL despre cum poate organizația ta să se transforme prin digitalizare. Programează o sesiune online și gratuită cu un specialist BRINEL.

programează

.

Informare referitor la prelucrarea datelor Dvs

BRINEL prelucreaza datele Dvs cu caracter personal trimise prin intermediul acestui formular, conform Regulamentului "Protectia Datelor cu Caracter Personal", in SCOPUL solutionarii solicitarii Dvs. 

Pentru detalii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si la drepturile de care beneficiati, va recomandam sa cititi documentul "Protectia Datelor cu Caracter Personal" disponibil aici!