Digitalizează departamentul HR cu Employee Management Center

 

Cu Employee Management Center, aplicația de HR dezvoltată de BRINEL, automatizezi procese cheie de resurse umane și faci un pas important pentru optimizarea activității întregii companii!

De ce o aplicație de HR?

Angajații sunt motorul care generează creșterea unei companii. O stare plăcută și motivațională la lucru contribuie la succesul unei afaceri.

Departamentul de resurse umane este responsabil de menținerea acestei stări prin implementarea unei strategii de îmbunătățire a experienței angajaților ca ei să fie mulțumiți și fericiți. Însă atunci când specialiștii HR execută sarcini repetitive, manual, obiectivul de a crea o experiență plăcută este neglijat, iar scăderea nivelului de satisfacție la serviciu va determina un nivel de implicare mai scăzut din partea angajaților.

Employee Management Center, o soluție completă de HR.

Pentru a evita un astfel de scenariu liderii companiilor trebuie să găsească soluții prin care să simplifice activitatea HR-ului. O astfel de soluție este Employee Management Center, care asigură digitalizarea departamentului prin automatizarea sarcinilor și proceselor de lucru.

Soluția combină procese care asigură colectarea datelor în siguranță. Un astfel de soft este personalizat după nevoile companiei și ale departamentului de HR. Soluția poate automatiza sarcini ca: gestionarea concediilor și scrierea de mână a cererilor, pontajul angajaților, plata salariilor sau managementul activității.

În vreme ce companiile mari, unde se gestionează un număr mare de angajați, au adoptat o astfel de soluție de digitalizare, afacerile mici și mijlocii amână achiziția din cauză că nu știu cât de rentabil va fi.  

Uite 3 motive care să te convingă să instalezi soluția la tine în companie:

 

Angajații tăi vor avea o experiență mai simplă cu sarcinile administrative

Employee Management Center le pune la dispoziție angajaților opțiunea de a-și introduce singuri sarcinile de lucru. Alături de managerii lor le pot urmări și actualiza statusul în timp real. De asemenea, își pot completa online cererile de concediu sau se pot ponta direct în platformă indiferent dacă sunt de acasă sau de la birou.

Sarcinile administrative ale departamentului de HR vor fi automatizate

Gestionarea manuală a sarcinilor administrative (introducerea manuală a pontajelor de pe foaie în excel) consumă timp și scad moralul angajaților din HR. În loc să se ocupe de recrutarea celor mai talentați candidați din piață, ei pierd timp cu sarcini administrative și plictisitoare. Digitalizarea activității economisește timp pe care HR-ul îl poate investi în experiența angajaților sau în inițiative strategice.

Employee Management Center permite HR-ului să gestioneze dintr-un singur loc cererile de concediu. Vizualizarea și aprobarea are loc online ceea ce elimină posibilitatea ca cererea să se piardă sau să fie
încurcată cu a unui alt coleg. În plus, soluția simplifică procesul de calcul al salariilor.

 

Datele sunt colectate și accesate dintr-un singur loc

Din prima etapă a procesului de recrutare, departamentul de HR colectează și gestionează datele angajaților. Pentru a fi în siguranță este necesar să se afle într-un singur loc. Înlocuirea colectării manuale cu o soluție digitală va crește încrederea angajaților în companie și va eficientiza activitatea departamentului.

Cu Employee Management Center gestionezi mai ușor activitatea angajaților. Soluția prezintă un tablou de board, în ferestre diferite pentru a putea lucra mai ușor și mai eficient:

  • statusul angajaților;
  • canal rapid de comunicare cu aceștia;
  • situația zilelor de concediu și gestionarea acestora;
  • planificarea concediilor și actualizarea statusului: solicitate, aprobate, refuzate;
  • sarcini de realizat;
  • pontajul angajaților.

Implementarea se face în doar 5 zile. EMC se poate accesa de pe orice dispozitiv și de oriunde.
Află mai multe despre ce oferă
Employee Mangement Center.