Transformarea digitală nu este nici digitalizare și nici digitizare.

Digitizarea reprezintă trecerea de la analog sau manual la digital. De exemplu pontajul la locul de muncă în mod tradițional a avut loc prin completarea unei foi cu pixul. Prin digitizare, pontajul are loc prin completarea datelor într-o foaie excel.

De cealaltă parte, digitalizarea este procesul de aplicare a tehnologiilor digitale și a capabilităților acestora în activități care deja au loc dar care, prin tehnologie, se vor transforma pentru a genera rezultate pozitive.
 

Discută cu unul dintre specialiștii BRINEL despre cum poate organizația ta să se transforme prin digitalizare. Programează o sesiune online și gratuită cu un specialist BRINEL.

programează

.

Informare referitor la prelucrarea datelor Dvs

BRINEL prelucreaza datele Dvs cu caracter personal trimise prin intermediul acestui formular, conform Regulamentului "Protectia Datelor cu Caracter Personal", in SCOPUL solutionarii solicitarii Dvs. 

Pentru detalii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si la drepturile de care beneficiati, va recomandam sa cititi documentul "Protectia Datelor cu Caracter Personal" disponibil aici!