BRINEL & HPE Spring Event

Transform your operations with HPE GreenLake

 

BRINEL și HPE au plăcerea de a vă invita la un eveniment online gratuit, în 30 Martie, orele 10:30-12:00.

GreenLake oferă flexibilitatea și scalabilitatea cloud-ului, dar și controlul deplin asupra aplicațiilor și datelor pe care doar infrastructura on-premise îl poate oferi. GreenLake a evoluat continuu, ajungând ca în momentul de față să acopere absolut tot ce este necesar pentru un datacenter, de la compute până la storage și retelistică.

Cloud-ul a apărut ca o soluție care reduce costurile companiilor nevoite să stocheze și să gestioneze cantități mari de date, în fluxuri diferite, pentru a-și desfășura activitățile de zi cu zi. E greu de prevăzut care vor fi nevoile afacerii peste un an sau doi, iar achiziția de tehnologie în avans este costisitoare. Totuși, salvarea datelor în cloud întâmpină reticența unora dintre manageri, care și-ar dori ca informațiile vitale business-ului să fie păstrate, în siguranță, pe infrastructura hardware a companiei.

HPE GreenLake rezolvă acest neajuns, venind cu posibilitatea de a plăti cât consumi, fără investiții în infrastructură și în condițiile stabilite de client.

 

De ce să participați?

Veți afla cum puteți simplifica, automatiza și lansa aplicațiile și serviciile de care aveți nevoie, asigurându-vă că performanța lor tine pasul cu dezvoltarea companiei dvs., fără a fi nevoie să impuneți vreo limită sau să alegeți care din aplicații să primească mai multe resurse (și care să fie trecute în plan secund).

AGENDA

10:30-10:45  - Welcome Note/ Servicii BRINEL – Dan Fejer, Product Manager BRINEL

10:45-11:15 - HPE Greenlake - Dan Dragoș, PoinNext Services Manager HPE

11:15-11:45 - Noutăți în portofoliu HPE, Florin Andries – Servers Category Manager HPE

11:45-12:00 - Quiz - premii și Q&A

REGULAMENT CONCURS

 

Transform your operations with HPE Greenlake

Evenimentul s-a încheiat!