Trei soluții de SECURITATE gratuite pentru lucrul de la distanță

Nevoia de a permite angajaților să lucreze remote pune o presiune bruscă asupra echipelor IT și Security, care trebuie să asigure protecția datelor organizațiilor în aceste noi condiții de flexibilitate.

Pentru a contribui la diminuarea riscurilor privind accesarea datelor critice sau a celor supuse unor dispoziții de protecție a datelor, Cisco adaugă securitate activităților remote, prin extinderea licențelor gratuite și a numărului de utilizatori, fără costuri suplimentare, pe trei linii de produse de bază: Cisco Umbrella, Duo si Cisco AnyConnect Secure Mobility Client.

Aceste oferte sunt disponibile imediat, timp de 90 de zile, până la 1 iulie 2020.

În calitate de partener Cisco, vă oferim servicii de suport fie pentru aceste licențe gratuite, fie pentru prelungirea perioadei de licențiere existentă.

Dacă doriți planificarea unei discuții, trimiteți un e-mail la adresa marketing@brinel.ro sau apăsați butonul de contact.

CONTACT

De altfel, va reamintim că Cisco Webex și-a extins recent oferta gratuită pentru a ajuta angajații să colaboreze de la distanță.  Funcţionalităţile includ acum întâlniri pentru până la 100 de participanţi, precum şi posibilitatea de utilizare nelimitată fără restricţii de timp. În plus, licențele Webex sunt gratuite pe o perioada de 90 de zile.