Soluții gratuite, oferite de partenerii BRINEL, Cisco si Microsoft, pentru companiile care au angajați nevoiți să lucreze remote

Partenerii BRINEL, Cisco și Microsoft, oferă soluții gratuite pentru companiile care trebuie să facă față unui număr crescut de angajați nevoiți să lucreze de acasă, în contextul celor mai recente măsuri guvernamentale de limitare a răspândirii virusului COVID-19.

Pentru ca activitatea dumneavoastră să fie în continuare eficientă și cu întreruperi minime, vă anunțăm că atât soluția Cisco Webex, cât și Microsoft Teams, pot fi accesate în mod gratuit.

Organizațiile și persoanele fizice pot colabora instantaneu și gratuit prin Cisco Webex. Astfel, companiile pot găzdui întâlniri video cu până la 50 de participanți fără nicio „dată de încheiere” a serviciului și au, totodată, un număr nelimitat de întâlniri, 1 GB de stocare în cloud, video de înaltă definiție (HD), partajare ecran și integrări de calendar.

Cisco Webex poate fi accesat în mod gratuit aici

Companiile pot alege Microsoft Teams (inclusă în suita Office 365 E1 Trial 6 luni gratuit sau Microsoft Teams Exploratory gratuit pana in Ianuarie 2021

* Microsoft a ajustat această oferta, începând cu 4 Mai 2020. Astfel, pentru cei care doresc sa adopte platforma după această dată, o pot face gratuit, primele 6 luni de utilizare și cu subscripție plătită (lunile 7-12).

Microsoft Teams poate fi accesat în mod gratuit aici

Cele două soluții se adresează tuturor companiilor, indiferent de cifra de afaceri sau numărul de angajați!

Pentru orice întrebări sau nelămuriri vă rugăm să ne contactați la adresa marketing@brinel.ro.

Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!