Nou parteneriat pentru BRINEL! Soluțiile de securitate Akamai îmbogățesc acum portofoliul integratorului IT&C!

BRINEL anunță debutul unui nou parteneriat, alături de Akamai, unul dintre cei mai importanți jucători din domeniul securității cibernetice. BRINEL și Akamai au început colaborarea în 2021 și vin cu soluții care oferă protecție completă clienților împotriva atacurilor cibernetice, dar și a răspândirii malware-ului și ransomware-ului.

Având în comun livrarea de produse inovatoare, care să se plieze cât mai bine pe nevoile clienților, cei doi parteneri își propun să pună la dispoziția companiilor soluții optime, prin  ofertele de colaborare.

BRINEL oferă în prezent un portofoliu extins din soluțiile de securitate Zero Trust ale Akamai, inclusiv Web Application Firewall (WAF), Zero Trust Network Access (ZTNA), Domain Name System (DNS) Firewall și Secure Web Gateway (SWG), care ajută la prevenirea atacurilor și a programelor malware pe dispozitivele angajaților și a accesului la infrastructura și aplicațiile întreprinderii, dar și soluții care blochează răspândirea malware-ului după ce acesta a câștigat un punct de acces în infrastructura companiei.

O altă categorie importantă din portofoliul Akamai, integrată în sistemul de securitate al companiilor de către specialiștii BRINEL, este reprezentată de produsele și soluțiile care oferă protecție împotriva atacurilor de tip Distributed Denial of Service (DDoS), având la bază o capacitate de rețea de peste 200 Tbps și oferind o disponibilitate a platformei de 100%.

Akamai a fost numit lider în cadrul Gartner Magic Quadrant 2021 pentru Protecția Aplicațiilor Web și API.