Interviu Marcel Borodi - Pentru activitatea BRINEL, 2021 a fost un an mult peste așteptări, cu multă satisfacție, deoarece a fost și anul în care am acumulat 30 de ani de continuitate în IT-ul românesc.

Net Brinel Cluj-Napoca, companie controlată de grupul francez SNEF, a închis anul 2021 cu un business în creștere față de 2020, când cifra de afaceri a urcat la 230 milioane de lei în 2020, a declarat pentru Profit.ro directorul general al companiei, Marcel Borodi. El spune că anul trecut a fost "mult peste așteptări, cu multă satisfacție", care a adus o îmbunătățire a marjei de profit.

Pentru activitatea BRINEL, 2021 a fost un an mult peste așteptări, cu multă satisfacție, deoarece a fost și anul în care am acumulat 30 de ani de continuitate în IT-ul românesc. 2020 a fost net mai bun decât 2019, iar rezultatele din 2021 au fost mai bune decât cele din 2020! Este provocator și reconfortant pentru echipă și pentru acționari să crești în fiecare an cu doi digiți, iar primul digit să fie mai mare decât cifra 2", a afirmat Borodi. În acest context, el spune că rezultatele grupului BRINEL au depășit net bugetul inițial cu aproape 50%.

Citește mai multe aici.

Sursă www.profit.ro