BRINEL şi Cisco trasează tendinţele tehnologice la Cluj Connecting Day 2019

Pentru al patrulea an consecutiv, Brinel şi Cisco se aliază într-un demers comun de promovare a beneficiilor utilizării IT-ului în business. Conferinţa Cluj Connecting Day reprezintă manifestul tehnologic propus de Brinel companiilor din Transilvania, o întoarcere în comunitatea locală a experienţei şi expertizei acumulate în cei 28 de ani de activitate. Prin acest eveniment, BRINEL aduce mai aproape de Transilvania - și de actorii ecosistemului IT local și regional – cele mai noi tendințe legate de partea tehnologică, concentrându-se asupra provocărilor din viitorul comunității IT.

Un raport recent al Gartner arată că în 2019, consumul de tehnologie va creşte cu 3.2%, însă companiile au tot mai multe provocări în asimilarea tehnologiei şi transformarea digitală. Aceste concluzii reprezintă şi premisele puse de Brinel, una dintre cele mai relevante companii IT din România, la baza organizării ediţiei 2019 a conferinţei Cluj Connecting Day. Valoarea conferinţei, care a însumat peste 750 de participanţi la ediţiile precedente, este dată de viziunea tehnologică propusă de experţii Brinel, rolul dominant al Clujului ca pol economic al Transilvaniei şi parteneriatul cu Cisco, unul dintre liderii industriei IT globale. Evenimentul BRINEL propune o agendă atractivă şi de actualitate, care include atât dezbateri asupra celor mai recente tendinţe din industrie (Intent based networking) cât şi sesiuni demonstrative şi întâlniri de discuții.

Simplifică activitatea cu CISCO

Evenimentul propune “Simplificarea activităţii cu soluţiile Cisco” şi are loc joi, 7 martie la Grand Hotel Italia în Cluj Napoca. Cluj Connecting Day este o destinaţie obligatorie pentru managerii IT şi de business, din organizaţii publice şi private, interesaţi de creşterea performanţei şi securităţii prin tehnologie. Totodată, conferinţa reprezintă cea mai bună ocazie pentru specialiştii IT din Transilvania să interacţioneze cu experţii Cisco şi Brinel, să evalueze soluţii Cisco de ultimă generaţie (Cisco Meraki, Cisco Digital Network Assurance, Cisco Advanced Protection for Endpoints etc.) dar şi să înţeleagă mai bine concepte curente precum „software defined” şi „edge computing”.

Evenimentul conturează tendinţele globale din IT”

Aceasta este concluzia la care au ajuns participaţii ediţiilor precedente. Cluj Connecting Day conturează cele mai pertinente tendinţe tehnologice globale şi oferă perspectivă pe termen lung pentru ca managerii IT să-şi stabilească corect priorităţile şi bugetele. Mai mult, experţii Cisco şi Brinel aduc în conferinţă exemple de bune practici, pentru ca beneficiarii să aibă o experienţă cât mai fluentă în procesul de adopţie a noilor tehnologii. Indiferent dacă vorbim despre stocarea datelor, colaborare, videoconferinţă sau securitate cibernetică, impactul acestora în business este major. Astfel Cluj Connecting Day este locul unde tehnologia propune businessului noi resurse de creştere şi inovaţie.

„O conferinţă care aliniază businessul şi tehnologia”

Provocările de business pe care companiile din România trebuie să le depăşească sunt tot mai diversificate şi mai critice, de la lipsa resurselor umane calificate, la nevoia de complianţă cu GDPR şi creşterea criminalităţii cibernetice. La Cluj Connecting Day 2019, participanţii vor descoperi cele mai performante soluţii şi rezolvări propuse de Brinel şi Cisco: aplicaţii de colaborare şi video conferinţă care permit lucrul la distanţă, noi arhitecturi de securitate capabile să identifice şi să blocheze noua generaţie de aplicaţii maliţioase, aplicaţii şi proceduri care să garanteze protecţia datelor confidenţiale, instrumente de automatizare a operaţiunilor de mentenanţă a infrastructurii IT etc. Brinel şi Cisco sunt elemente de referinţă pentru procesele de transformare digitală, iar corelarea obiectivelor de business cu cele IT poate începe la Cluj Connecting Day 2019.

În calitate de Cisco Premier Certified Partner, compania BRINEL este conectată la principalele tendinţe tehnologice, iar cei peste 160 de specialiști acoperă cele mai diverse cerinţe ale clienţilor, indiferent de domeniul de activitate. Cu peste 28 de ani de activitate pe piaţa din România şi peste 700 de clienţi activi, BRINEL este unul dintre principalii integratori de sisteme, cu birouri în Cluj-Napoca, Bucureşti, Sibiu şi Oradea.

->>https://www.transilvaniabusiness.ro/2019/03/05/brinel-si-cisco-traseaza-tendintele-tehnologice-la-cluj-connecting-day-2019/