BRINEL și-a reconfirmat poziția de lider pe piața din Transilvania, în cadrul Forumului Dell Technologies de la Cluj-Napoca

Forumul Dell Technologies, un eveniment care are loc în peste 70 dintre marile orașe ale lumii, s-a desfășurat pentru prima dată și la Cluj-Napoca, în 18 aprilie, în prezența unui număr însemnat de clienți BRINEL.

Specialiștii în IT din cadrul companiilor locale au avut acces direct la noile tehnologii și soluții oferite de Dell Technologies prin intermediul prezentărilor și demo-urilor realizate de profesioniștii Dell EMC, Intel și Microsoft, dar şi prin prezenţa tehnicienilor noştri la acest eveniment, la care BRINEL a fost Gold Partner.

„Conceptul acestui eveniment este legat de o transformare totală, în ultimii ani s-a vorbit foarte mult de digital transformation, lucrurile sunt în evoluție, acum vorbim de IT transformation, iar în mare parte ceea ce facem noi se canalizează în această direcție. O să auziți foarte mult despre partea de security transformation, despre felurile în care lucrurile se schimbă, despre amenințări, despre security ethics. Din fericire, există în momentul de față soluții extrem de accesibile pentru toată lumea”, a spus Cornel Moisescu, Business Development Director BRINEL.

Specialistul BRINEL a făcut și o scurtă prezentare a noilor tehnologii pe care integratorul IT a reușit să le implementeze deja la clienții săi, fiind printre primele proiecte de acest fel din țară.

„VPLEX este o tehnologie pe care am implementat-o la unul dintre clienții noștri. Este de departe cea mai avansată tehnologie legată de sincronizarea data center-urilor în modul activ-activ. VMware este, de asemenea, o tehnologie extrem de inovatoare. Partea de hyper-converged schimbă fundamental modul de percepție. Momentan sunt foarte puține proiecte de hyper-converge iar cererea este extrem de mare în România. Personal vă recomand să folosiți tot mai mult partea de hyper-converge și de colaborare.

Vreau, totodată, să vă încurajez să încercați partea de integrated data protection pentru că există în momentul de față niște soluții absolut speciale, este un appliance care conține totul și care are o valoare extraordinară. Este remarcabil ceea ce poate face Data Domain 4400. Există deja multe proiecte, majoritatea în fază de POC (proof of concept), în care lucrăm pe ceea ce înseamnă software defined (almost) anything.

E foarte important să înțelegeți că pentru multe dintre ele nu trebuie să aveți buget alocat, ci există aceste proof of concept, trebuie doar să întrebați”, a explicat Cornel Moisescu.

BRINEL este unul dintre cei mai importanți parteneri Dell Technologies din țară. Vă reamintim că, recent, compania a intrat pe lista restrânsă a Partenerilor Titanium Dell Technologies, una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume.