BRINEL Partenerul Anului pentru Microsoft România în 2014

Compania BRINEL a fost desemnată Partenerul Anului pentru Microsoft România, datorită excelentei sale activități pe plan național. Această recunoaștere se atribuie celor mai importanți parteneri la nivel global, care au demonstrat excelență în inovare și implementare de soluții bazate pe tehnologii Microsoft. Premiile au fost împărțite în mai multe categorii, iar câstigătorii au fost aleși din peste 2.800 participanți, din 117 țări.

 

Microsoft reprezintă un partener strategic de peste 15 ani, iar această recunoaștere vine ca o încununare a investițiilor făcute. Acum ne folosim expertiza dobândită de-a lungul timpului pentru a face față provocarilor prezentului, într-un mediu de afaceri extrem de competitiv. Pentru că am reușit să avem soluții curajoase și competențe de top, clienții ne-au apreciat și ne-au răsplătit cu încrederea lor, iar parteneriatul cu Microsoft a intrat într-o fază mai matură, a excelenței. Fără a fi o coincidență, în ultimele 12 luni, dintre partenerii noștri strategici, Microsoft a reușit să treacă pe locul întâi – a declarat Marcel Borodi, CEO BRINEL.

Acest premiu reprezintă recunoașterea eforturilor continue și a succesului pe care BRINEL l-a obținut  pe plan național, demonstrându-și capacitățile inovative și impactul la nivel de afaceri, cu un grad ridicat de satisfacere a nevoilor clienților.

“Suntem încântați să acordăm companiei BRINEL din România titlul de Partenerul Național Microsoft al Anului”, a declarat Phil Sorgen, vice-președinte corporativ al Worldwide Partner Group, Microsoft Corp. BRINEL a conferit o valoare de excepție clienților noștri comuni și reprezintă un exemplu remarcabil în privința calităților pe care noi considerăm că trebuie să le aibă cei mai străluciți parteneri Microsoft”.

Premiile „Partenerul Microsoft al Anului” recompensează acei parteneri Microsoft care au dezvoltat și oferit soluții Microsoft de excepție pe parcursul anului trecut.

Sursa: Agora