BRINEL oferă suport gratuit de onboarding pentru platforma Microsoft Teams!

Răspândirea COVID-19 determină schimbări majore în mediul de business. Din ce în ce mai mulți angajați din întreaga lume lucrează de la distanță. Așadar, pentru organizațiile și companiile care au nevoie urgentă de colaborare remote, BRINEL oferă servicii gratuite de consultanță și onboarding a platformei Microsoft Teamsindiferent de numărul de seaturi necesare.

 

Suntem bucuroși să vă putem facilita această tranziție, ca un mic pas al transformării digitale.

Soluția tehnica este platforma Microsoft Teams, cuprinsă în planul Office 365 E1 Trial, oferită gratuit (costul standard ar fi fost de 6.70 Eur/utilizator/lună, fără serviciile de implementare) pe o periodă de 6 luni, ca măsură de ajutor pentru companii după declanșarea epidemiei de COVID-19. După această perioadă companiile pot trece la produsul Teams Exploratory (fostul Microsoft Teams Commercial Cloud oferit de Mcirosoft gratuit pentru 1 an), până la 1 ian 2021 sau pana la data de reînnoire sau aniversare anuala a contractelor de volum Microsoft.

* Microsoft a ajustat această oferta, începând cu 4 Mai 2020. Astfel, pentru cei care doresc sa adopte platforma după această dată, o pot face gratuit, primele 6 luni de utilizare și cu subscripție plătită (lunile 7-12).

Lucrați de la distanță fără să vă simțiți la distanță.

Pentru planificare, va rugam apelați direct expertul BRINEL la numărul +40 735 407 205 sau scrieți-ne la adresa marketing@brinel.ro

Suportul gratuit se oferă în funcție de resursele disponibile.