Acces, control și protecție totală a datelor din Office 365

 

Microsoft oferă o gamă largă de servicii productive în Office 365 — dar o copie de rezervă cuprinzătoare a datelor din Office 365 nu este una dintre ele.

Veeam® Backup pentru Microsoft Office 365 elimină riscul de a pierde accesul și controlul asupra datelor din Office 365, inclusiv a celor din Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive pentru Business și Microsoft Teams — astfel încât datele să fie întotdeauna protejate și accesibile. 

 

Cu Office 365, datele sunt ale dumneavoastră

Microsoft Office 365 permite întreprinderii dumneavoastră să funcționeze oriunde, oricând, fără a fi nevoie să găzduiți e-mail, fișiere și infrastructură de gestionare a conținutului propriu. Chiar dacă Microsoft găzduiește infrastructura, acest lucru nu înlocuiește responsabilitatea de a menține un backup al datelor din Office 365 critice pentru companie.

Cu Office 365, datele sunt ale dumneavoastră - dumneavoastră le controlați - și este responsabilitatea dumneavoastră să le protejați.

Cu Veeam Backup pentru Microsoft Office 365, puteți:

Proteja datele din Office 365 împotriva ștergerii accidentale, a amenințărilor la adresa securității și a lacunelor în politica de retenție

Restaura rapid elementele și fișierele Office 365 individuale cu flexibilitate de recuperare performantă

Îndeplini cerințele legale și de conformitate cu descoperirea electronică eficientă a elementelor de backup din Office 365

Noutăți în versiunea 4

Veeam Backup pentru Microsoft Office 365 v4 oferă o opțiune de implementare optimizată în cloud special pentru companiile cloud-first, unde puteți profita de stocarea de obiecte eficientă din punct de vedere al costurilor pentru a stoca datele din Office 365 — inclusiv furnizorii compatibili AWS S3, Azure Blob, IBM Cloud și S3 — și:

Reduce costurile cu stocarea obiectelor și plătiți numai pentru ceea ce consumați

Echilibra scalabilitatea nelimitată cu capacitatea de stocare nelimitată

Simplifica implementarea în cloudul public fără o planificare complexă

Versiunea 4 include, de asemenea, securitate sporită cu criptare în repaus a datelor din obiectele stocate și operare a backup-ului mai rapidă pentru SharePoint Online, OneDrive pentru Business și multe altele!

 

Pentru mai multe detalii

contactează specialistul BRINEL