Transformarea digitală nu e ceva nou. Poate fi considerat ca început al transformării digitale primul computer care a înlocuit masina de scris cu informația computerizată care poate fi procesată, analizată și distribuită cu ceilalți.

 

 

Azi, business-urile utilizează tehnologia în gestionarea volumelor mari de date care le oferă atât perspective despre comportamentul consumatorului cât și viteză de reacție la dinamismul pieței.

Discută cu unul dintre specialiștii BRINEL despre cum poate organizația ta să se transforme prin digitalizare. Programează o sesiune online și gratuită cu un specialist BRINEL.

programează

.

Informare referitor la prelucrarea datelor Dvs

BRINEL prelucreaza datele Dvs cu caracter personal trimise prin intermediul acestui formular, conform Regulamentului "Protectia Datelor cu Caracter Personal", in SCOPUL solutionarii solicitarii Dvs. 

Pentru detalii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si la drepturile de care beneficiati, va recomandam sa cititi documentul "Protectia Datelor cu Caracter Personal" disponibil aici!