Accesează fonduri pentru digitalizare și transformă afacerea ta cu BRINEL

 

IMM-urile au anul acesta șansa de a accesa fonduri europene nerambursabile pe care le pot folosi în digitalizarea organizației. Prin Programul De Finanțare Nerambursabilă Digitalizarea IMM-urilor, firmele cu o vechime de minim un an pe piață pot obține între 30.000 și 100.000 de EURO pentru achiziția de echipamente IT. Astfel firmele românești care aplică în acest program au șansa de a se digitaliza prin intermediul finanțării europene pe care o pot folosi în investiții digitale.

Programul are ca scop creșterea competitivității IMM-urilor non-IT prin acordarea de fonduri pentru digitalizare cu sprijin financiar european. Data preconizată pentru depunerea cererilor de finanțare este iulie-august 2022.

Ajutorul se acordă beneficiarului final al ajutorului de minimis sub formă de finanțare nerambursabilă în procent de 90% din valoarea eligibilă. Perioada de implementare este de maxim 9 luni (realizarea cheltuielilor și depunerea cererilor de rambursare).

Fonduri pentru Digitalizare

 

Ai obținut fonduri nerambursabile pentru digitalizare? Programează o sesiune online și gratuită cu un specialist BRINEL iar împreună vom găsi cele mai bune soluții pentru digitalizarea afacerii tale.

 

BRINEL este un partener cu experiență în proiecte de digitalizare a mediului de business și oferă o gamă completă de produse și servicii IT pentru fructificarea potențialului tehnologic al companiei tale.

Vezi aici o parte din partenerii care ne-au ales să le fim alături în digitalizarea afacerii lor.

ÎNCEPE DIGITALIZAREA

.

Informare referitor la prelucrarea datelor Dvs

BRINEL prelucreaza datele Dvs cu caracter personal trimise prin intermediul acestui formular, conform Regulamentului "Protectia Datelor cu Caracter Personal", in SCOPUL solutionarii solicitarii Dvs. 

Pentru detalii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si la drepturile de care beneficiati, va recomandam sa cititi documentul "Protectia Datelor cu Caracter Personal" disponibil aici!

Firmele care vor câștiga fondurile pentru digitalizare le pot investi în:

  • Achiziționarea de echipamente IT: hardware, dispozitive și echipamente aferente. Aici intră și cheltuielile de instalare, configurare și punere în acțiune;
  • Dezvoltarea infrastructurii tehnologice a companiei prin realizarea rețelei LAN;
  • Dezvoltarea de aplicații software, configurarea și implementarea bazelor de date sau migrarea și integrarea diverselor structuri deja existente;
  • Instruirea personalului care va utiliza produsele implementate sau achiziționate și cel care va asigura mentenanța;


Toate tipurile de cheltuieli eligibile în acest program se pot vizualiza aici.

Pași de făcut pentru a începe digitalizarea afacerii tale:

BRINEL este alături de firmele de consultanță în atragerea și implementarea de proiecte cu finanțare nerambursabilă.  Cu peste 30 e ani de experiență tehnică în implementarea proiectelor de digitalizare, BRINEL are know-how-ul pentru un proiect de succes.