O aplicație pentru gestionarea contractelor, dezvoltată de BRINEL, te ajută să câștigi până la 3 h/săptămână de angajat!

 

Documentele companiei pot fi gestionate acum mult mai rapid, în mod securizat și transparent, cu ajutorul Contract Management Center! Aplicația dezvoltată de BRINEL reduce astfel timpul dedicat activităților administrative și contribuie la creșterea productivității angajaților.

Ce provocări întâmpină companiile în privința gestionării documentelor?
 

În medie un angajat pierde între 1-3 ore pe săptămână căutând documente sau informații ale companiei potrivit unui studiu recent, realizat pe un eșantion de peste 1000 de angajați din firme mici și mijlocii. Lipsa unui singur loc în care să fie organizate toate contractele nu e singura cauză. Companiile se confruntă și cu lipsa unei modalități de a urmări în mod transparent stadiul în care se află contractul.

Care este soluția?

Răspunsul este digitalizare - prin care companiile rămân relevante și câștigă timp pentru task-urile care aduc impact în afacere, atât pentru echipe, cât și pentru clienții lor.

Digitalizarea contractelor înseamnă trecerea de la îndosarierea sau arhivarea fizică a documentelor la modul digital. Documentele sunt create, utilizate și distribuite online. Astfel echipa are acces rapid și în timp real la contracte de fiecare dată când este nevoie. În același timp toți actorii implicați au acces transparent la etapele în care se află contractul: negociere, aprobare, semnare.

Cum puteți optimiza gestionarea documentelor?

Contract Management Center BRINEL este un instrument care digitalizează partea de documente a companiei. Acesta oferă gestionarea contractelor într-un singur loc, în mod securizat și transparent, iar echipa are acces în timp real la ele.

În plus salvarea contractelor în Cloud elimină probabilitatea de a pierde documentele, prin opțiunea de Back Up și recuperare, iar documentele se pot accesa de oriunde în mod securizat. 

Indiferent de fluxul de negociere, aprobare, semnare sau dacă sunt întocmite de mai mult timp, contractele vor fi mai ușor de găsit și administrat. Mai multe detalii despre Contract Management Center se află aici.