Protectia Datelor cu Caracter Personal

 

Din 25 Mai 2018 legile cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal se schimba, astfel incat sa va ofere mai mult control asupra datelor Dvs, dar mai ales sa controlati aspecte ca cine le detine, cine le foloseste si in ce scopuri. Net BRINEL face toate eforturile sa se alinieze la noua legislatie si sa respecte drepturile utilizatorilor dupa intrarea in vigoare a Directivei 95/46/CE9 (GDPR).

Net BRINEL SA colecteaza, inregistreaza, organizeaza, stocheaza și utilizeaza datele dvs. personale pentru a administra, mentine, imbunatati şi obtine feedback cu privire la produsele, solutiile si serviciile pe care le ofera, pentru a va aduce la cunostinta noutatile, actiunile si ofertele promotionale pentru produsele proprii cat si cele venite din partea partenerilor sai din domeniul IT&C (Microsoft, Hewlett-Packard Enterprise, HP Inc, Cisco, DellEMC, etc).

 

Ce date personale prelucram?

Colectam date pentru a opera eficient, astfel incat sa puteti beneficia de informatiile pe care le transmiem si de serviciile pe care le oferim. Atunci cand vi se solicita date personale, puteti refuza, insa este posibil sa ne afla in imposibilitatea de a va furniza un serviciu sau de a de a beneficia de intrumarile noastre. 

Date furnizate de catre Dvs. Acestea pot include, cu respectarea principiului reducerii la minimum a datelor si cu dreptul de a nu le furniza:

  • Nume, Prenume;
  • Numele organizatiei angajatoare, numar telefon serviciu, adresa email serviciu, adresa corespondenta serviciu, functia pe care o ocupati.

Utilizarea datelor cu caracter personal

Vom utiliza datelor cu caracter personal numai in scopul pentru care a fost colectate si vom stoca datele doar atata timp cat relatia contractuala cu Dvs este activa, si dupa finalizarea acesteia cel putin pe perioada impusa de prevederile legale sau pana la retragerea consimtamantului Dvs. 

Accesul la datele personale este stric limitat personalului noastru, conform procedurilor de lucru privitoare la protectia datelor cu caracter personal.

In ce scop prelucram datele cu caracter personal

1. Pentru a furniza informatii despre produsele, solutiile si serviciile BRINEL

2. Pentru a trimite informari referitor la activitatile de marketing - campanii, evenimente, webinarii

3. Pentru a trimite newslettere

Colectam date cu caracater personal pentru a comunica, furniza oferte in scopuri de marketing sau a trimite dovada efectuarii/implementarii unor solutii/servicii. Informatiile Dvs pot ajunge la noi pentru a facilita comunicarea in urma unei intalniri, convorbiri telefonice, recomandari sau direct prin website.

Exista situatii cand colectam date cu caracter personal si de la terti - furnizori, clienti, surse publice - insa de fiecare data ne asiguram ca respectam legislatia in vigoare.

BRINEL ofera utilizatorilor posibilitatea de a primi mesaje comerciale si informari prin posta electronica, existand posibilitatea ca utilizatorii sa poata opta oricand pentru varianta de a nu mai primi astfel de notificari, cu un singur click pe link-ul de dezabonare din e-mail, sau trimitand un email la adresa protectiadatelor@brinel.ro cu mesajul Dezabonare.

Comunicam date personale catre alti destinatari/terte parti?

Pentru a oferi solutii si servicii competitive bazate pe incredere si repsect, BRINEL nu transmite date cu caracter personal catre terti, fara a avea acordul Dvs in prealabil.

Cat timp prelucram datele cu caracter personal?

Stocam datele Dvs cu caracter personal atata timp cat relatia contractuala cu Dvs este activa sau pana la retragerea consimtamantului Dvs. In virtutea dreptului de control al datelor personale pe care le avem despre dvs, puteti opta pentru stergerea datelor, modificarea sau corectarea acestora, puteti obiecta la sau restrictiona utilizarea datelor sau aveti posibilitatea accesarii sau preluarii datelor.

Care sunt drepturile tale si cum pot fi exercitate? 

  • Dreptul la informare – poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;
  • Dreptul la rectificare – poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa;
  • Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") – poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii - poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
  • Dreptul de opozitie – poti sa te opui, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
  • Dreptul la portabilitatea datelor - poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
  • Dreptul de a depune plangere - poti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
  • Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, ti-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
  • Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poti contesta decizia.

Iti poti exercita aceste drepturi, fie individual fie cumulat prin simpla trimitere a unei solicitari la sediul BRINEL din Cluj-Napoca, B-dul Nicolae Titulescu nr 4, Jud Cluj, prin Fax la nr 0264.414.617 sau prin email protectiadatelor@brinel.ro

Politica de Protectia a datelor cu Caracter Personal

Afla mai multe detalii referitor la Politica de Protectia a Datelor cu Caracter Personal din cadrul companiei BRINEL.

  Politica brinel

Alte informatii

BRINEL poate trimite e-mailuri cu informatii si oferte comerciale, activitati de marketing (campanii, evenimente) prin serviciul de trimitere emailuri furnizat de catre MailChimp, serviciu care este hostat in USA. In prealabil, ne-am asigurat ca MailChimp respecta reglementarile impuse de de Directiva 95/46/CE9 (GDPR). Afla mai multe aici!