La BRINEL ne bucurăm de viață în fiecare secundă și cu fiecare celulă a corpului nostru. Trăim și respirăm această energie faină și colorată pe care o traducem în soluții și servicii care aduc inovație atât partenerilor noștri cât și clienților lor.  
 
Suntem o echipă unită care de-a lungul a peste 30 de ani a construit relații de succes care au trecut testul timpului. Ele au făcut din BRINEL locul în care oamenii cresc și se dezvoltă frumos alături de companie. 
În BRINEL încurajăm diversitatea pentru că perspectivele diferite, la un loc, duc la idei care schimbă și inovează lumea. Avem astfel peste 30 de motive să celebrăm cât de unici și speciali suntem. Iar cel mai bun mod de a face asta e să ne bucurăm împreună de viață.  
 
Te invităm și pe tine să regăsești pe această pagină momente, emoții, stări și amintiri care adunate la un loc compun energia BRINEL: BRing INnovation Enjoy Life! 

Team Building si Team Bonding 

Organizăm activități în care ne cunoaștem mai bine și din care ne întoarcem împreună mai puternici și mai uniți. Tradițional, în fiecare an pornim într-un Team Building unde explorăm și ne jucăm ca la întoarcere energia tuturor să fie exponențial mai puternică. Pe lângă, organizăm periodic activități diverse în care facem networking și ne bucurăm de moment. 

Implicare în comunitate 

Ne place să ne bucurăm de viață, dar ca sa facem asta așa cum ne dorim e important să avem grijă de lumea în care trăim și să încercăm să o facem să fie mai bună. Ne implicăm activ în acțiuni care aduc impact atât naturii cât și oamenilor. 

 

Zile însorite și cu multă distracție 

Sărbătorim cu toți colegii diverse momente speciale ca 8 martie, 24 februarie, paște cât și multe altele. Avem ocazia să facem o pauză de la task-uri și sarcini ca să mai povestim și să ne mai bucurăm simplu de viață. 

De aici doar înainte 

Ne susținem colegii și ne dorim să continue să crească atât personal cât și profesional. În această secțiune se află povești ale colegilor care au adus inovația în cel mai important și special loc: în viața lor.

 

 

Povestea BRINEL continuă! Daca te-am facut curios să afli mai multe despre noi și viața în BRINEL atunci aruncă o privire pe pozițiile disponibile. Hai alături de noi să inovăm și să ne bucurăm la maxim de viață!