WEBINAR

Dell EMC PowerStore revoluționează performanța și flexibilitatea infrastructurii de stocare

 

SPEAKER: Daniel Munteanu, Senior Partner System Engineer, Dell Technologies

SUBIECTE: Dell EMC PowerStore

 

DATA: Miercuri, 18 Noiembrie 2020

DURATA: 11:00-11:40

Dell Technologies, lider in solutii de stocare enterprise, propune Dell EMC PowerStore – o platforma moderna, construita de la zero, cu tehnologii si expertiza superioare, pentru a face fata provocarilor pe care le creeaza era datelor.

PowerStore este cea mai bună soluție pentru organizațiile care doresc să își consolideze arhitectura, să-și simplifice și să automatizeze sistemele și serviciile și să își îndeplinească obiectivele de transformare digitală!

 

Dell EMC PowerStore este un sistem de stocare:

 

Inteligent - prin mecanisme de Machine Learning și Automatizarea Inteligentă permit o livrare mai rapidă a aplicațiilor și serviciilor, cu până la 99% mai puțin timp petrecut de administratorii de sisteme de stocare pentru balansarea eficientă a resurselor

Modern - conceput pentru nouă era a datelor, gândit pentru o disponibilitate de 99,9999%.

 

Adaptabil - PowerStore transformă operațiunile în centrele de date și le permite companiilor să-și îmbunătățească infrastructura, pentru a ține pasul cu nevoile comerciale în continuă schimbare.

Vă invităm să vă alăturați discuției despre modul în care noile operațiuni cu date, automatizarea acestora și gestionarea lor vor modela noua eră a datelor.

Oops, an error occurred! Code: 20231207101917bdeeb232