Hewlett Packard Entreprise & BRINEL Event

Cum ar fi să aveți propriul cloud și să funcționeze mai mult și mai bine decât v-ați așteptat? 

 

BRINEL și HPE au plăcerea de a vă invita joi, 28 octombrie, online, în intervalul orar 10:00-11:30 la o reuniune dedicată responsabililor IT, tehnici și financiari pentru a descoperi cum va puteți simplifica și accelera transformarea business-ul dvs., cu ajutorul serviciilor și soluțiilor de cloud.

 

Agendă:

10:00-10:10: Cuvânt introductiv: Alexandra Vaida, Marketing Manager BRINEL

10:10-11:00: Cu ajutorul experților HPEAlexandru Vîlcu – HIT Category Manager și Florin Andrieș, HIT Category Manager, vom dezbate:

  • HPE Hybrid IT: beneficiile implementării propriului cloud, sau cum puteți obține siguranță crescută a datelor, flexibilitate totală și cum contribuie acestea la creșterea performanței business-ului dvs.
  • Noutăți în portofoliul Hybrid ITsoluții de securitate și noua platformă cloud like storage. Împreună, vom descoperi cum noile tehnologii HPE permit ca datele să fie mereu în siguranță și mereu accesibile eliminând totodată limitările tradiționale ale infrastructurii statice, on premise

11:00-11:20: Dragoș Dan – PointNext Manager HPE și Cătălin Strătilă – PointNext Solution architect HPE

  • HPE Greenlake: serviciile și soluțiile de cloud în propriul Datacenter. Cloud-ul cel mai sigur este cel personal. Vom vorbi despre ce beneficii ne aduce acesta și cum poate fi abordat prin intermediul HPE Greenlake

11:20-11:30: Sesiune interactivă de Q&A.

Veți afla:

Cum ar fi să aveți propriul cloud și să funcționeze mai mult și mai bine decât v-ați așteptat? Aflți acum de la HPE și BRINEL, cum puteți construi propriul cloud cu disponibilitate garantată și cu siguranță desăvârșită a datelor.

Pentru companii, tehnologia cloud, pe lângă faptul că oferă flexibilitate, contribuie semnificativ la reducerea costurilor, precum și la îmbunătățirea agilității și scalabilității.

Evenimentul s-a încheiat!