WEBINAR

A Journey with Dell Technologies & BRINEL for the Next Data Decade

 

SPEAKER: Cristian Stan, Senior System Engineer, Dell Technologies

SUBIECTE: Storage Architecture for the Next Data Decade by Dell Technologies & VxRail Next Stop in our HCI journey: vSphere 7 and VCF 4.0

 

DATA: Vineri, 26 Iunie 2020

DURATA: 11:30-13:00

 

Acum când intrăm în era datelor, creșterea exponențială, galopantă, a volumelor de date și inovarea tehnologică oferă companiilor posibilitatea de a deschide noi drumuri în transformarea digitală. Conform Sondajului ESG privind tendințele de stocare a datelor din 2019, 71% dintre organizații consideră că datele sunt strategice pentru afacerea lor, iar strategiile eficiente de stocare sunt esențiale pentru crearea unui avantaj competitiv în industria lor. În plus, se preconizează că în următoarele 24 de luni, 63 % vor dezvolta și vor oferi noi produse și servicii bazate pe date (de exemplu, fie să vândă date, fie informații bazate pe aceste date).

Pe măsură ce întreprinderile încep să valorifice această oportunitate, ne dăm seama că există două forțe majore care pun presiune pe infrastructura lor IT, ceea ce pune o presiune suplimentară pe eforturile lor generale de transformare digitală:

 

Date – există mai multe tipuri de date (bloc, fișier, obiect, containere etc.) ca oricând, iar cerințele pentru a accepta datele variază foarte mult. De asemenea, datele nu mai sunt limitate la Data Center. Acestea sunt create, prelucrate și stocate peste tot, inclusiv în edge și în cloud.

Operațiuni – se preconizează că organizațiile IT vor funcționa acum cu aceeași agilitate ca și cloud-ul public. Organizațiile trebuie să evolueze continuu pentru a răspunde cerințelor în continuă expansiune atât ale datelor, cât și ale afacerii lor.

Vă invităm să vă alăturați discuției despre modul în care noile operațiuni cu date, automatizarea acestora și gestionarea lor vor modela noua eră a datelor.

Oops, an error occurred! Code: 2023120710175624a5ca48