Imprezzio Global, companie tech migreaza in Cloud si distribuie efortul financiar pe sase ani

Impreuna cu Imprezzio Global am cautat o solutie de licentiere care sa aduca in un mod de lucru unitar intregii echipe indiferent de locatie.

+65 de utilizatori

locatii diferite

_________________

suita Office permanent actualizata

+ Skype for Business

+ Microsoft Visio

_________________

Echipa IT beneficiaza de o consola de administrare pentru managementul facil al licentelor

Suita Office 365 permite angajatilor Imprezzio Global un mod de lucru unitar indiferent de locatie si asigura o activitate fluenta si eficienta, astfel incat compania sa-si depaseasca obiectivele de business.

Imprezzio Global, companie tech migreaza in Cloud si distribuie efortul financiar pe sase ani

Intreaga companie foloseste cea mai recenta versiune de Office, iar toate documentele produse sunt compatibile si accesibile atat de pe statiiile de lucru cat si online, ceea ce asigura fluenta activitatii. Mai mult, pe termen lung, Office 365 elimina nevoia actualizarii permanente a produsului.

Alexandru Topa - System Administrator, Imprezzio Global

Imprezzio Global este subsidiara companiei americane Imprezzio si ofera servicii end-to-end de dezvoltare software. In centrul din Cluj-Napoca, cei 65 de angajati ai Imprezzio Glogal actioneaza ca un intreg, iar munca lor acopera in intregime ciclul de viata al unei solutii, de la analiza cerintelor si propunerea unei arhitecturi pana la creeare unui design, prototipare, dezvoltare produs si mentenanta.

Aflata in plin proces de extindere, Imprezzio Global urmeaza sa deschida un nou centru, ceea ce inseamna cresterea numarului de angajati, intensificarea colaborarii si comunicarii intre echipe. Angajatii Imprezzio Global folosesc Microsoft Office ca suita de productivitate.

In calitate de partener certificat Microsoft, am propus mai multe variante de licentiere Microsoft, iar Imprezzio a decis sa aleaga Office 365 Business Premium pentru uniformizarea suitelor de productivitate si obtinerea celui mai bun raport cost-functionalitati. Compania a trecut de la cumpararea licentelor Office la inchirirea acestora. Pentru tipul de produse alese de Imprezzio, plata completa a acestora echivaleaza cu abonamentul la Office 365 pentru cca 6 ani, fara a lua in calcul actualizarile suitei si nici costul de capital. Managementul facil al licentelor pe baza subscriptiei Office 365 a fost deasemenea un element important in decizie, in conditiile in care echipa IT este foarte aglomerata.

Din punct de vedere cost, Office 365 a fost cea mai buna solutie pentru ca a oferit tuturor celor 65 de angajati ai Imprezzio Global un mod de lucru unitar si permanent actualizat. Prin trecerea la Office 365 si Vision Online am distribuit efortul financiar indus de achizitia licentelor pentru acelasi numar de utilizatori pe o perioada de circa sase ani. Complementar am primit acces la alte aplicatii din suita, printre care Skype for Business este cea mai atractiva.

Alexandru Topa System Administrator, Imprezzio Global

Cu Admin Center-ul din Office 365 pot crea rapid conturi de utilizatori pentru angajatii noi si pot stabili nivelul potrivit de acces sau chiar reseta parolele. Procesul este extreme de simplu si imi permite sa castig timp pentru alte activitati mai importante. Administrarea centralizata oferita de cloud este un real castig fata de modelul de licentiere anterior.

Alexandru Topa System Administrator, Imprezzio Global

De multe ori, echipele lucreaza in proiecte comune, iar comunicarea vizuala creste eficienta. Schimbul de documente este de asemenea foarte intens. Acestea trebuie sa fie generate rapid, intr-o maniera profesionala si sa aiba formate identice pentru a nu exista incompatibilitati. Microsoft Office 365 este o solutie de suport pentru noi si ne asigura fluenta activitatilor de productie, unde folosim alte unelte Microsoft din portofoliul pentru dezvoltatori, cum ar fi Visual Studio.

Alexandru Topa System Administrator, Imprezzio Global

Beneficiile obtinute in urma implementarii:

Migrarea la Office 365 a adus un nou mod de lucru unitar pentru intreaga echipa, aceasta beneficiind de suita Office 365 permanent actualizata, iar pe termen lung Imprezzio Global nu trebuie sa investeasca in trecerea la versiuni noi.

Echipa IT a Imprezzio Global are la dispozitie o consola de administrare, oferita de Solutia Microsoft, prin care poate adauga sau elimina noi abonamente, poate aloca licente pe utilizatori si poate vizualiza rapid platile indiferent de perioada.

  • Mod de lucru unitar, experienta similara indiferent de echipamente/locatie si compatibilitate asigurata cu Office 365
  • Diagrame create in mod profesionist cu ajutorul Microsoft Visio
  • Comunicare si colaborare imbunatatite folosind Skype for Business
  • Managementul facil al licentelor.

Astfel, compania castiga timp, asigura fluenta in activitate si inroleaza rapid in organizatie un angajat nou. De asemenea, integrat in Office 365, Imprezzio foloseste si Microsoft Visio pentru crearea diagramelor de lucru dar si in scopuri administrative pentru crearea planurilor birourilor, simularea unor aranjamente diverse etc. Complementar, avand in vedere distribuirea geografica a locatiilor, Imprezzio Global a introdus Skype for Business intr-un proces de evaluare si testare pentru a fi utilizat ca solutie principala de videoconferinta.

Imprezzio este o companie foarte bine procedurata, iar adoptia unui instrument nou de lucru se face in urma unor testari atente ale impactului a nivel de eficienta si securitate. Obisnuita cu uneltele de dezvoltare Microsoft, compania a optat natural si pentru solutiile de productivitate personala oferite de Microsoft, fie ca sunt on-premises sau in cloud, precum Office 365. Ceea ce conteaza in cele din urma este ca activitatea sa fie fluenta si eficienta, astfel incat compania sa-si atinga si depaseasca obiectivele de business.

Clientii despre noi
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study