Autonet optează pentru raportări complexe, exacte și în timp real, cu ajutorul Microsoft Dynamics NAV

Autonet alege BRINEL pentru integrarea aplicațiilor economico-financiare într-un sistem unitar interfațabil cu aplicațiile existente în cadrul companiei și controlling la nivel de grup.

Am propus o soluție integrată bazată pe tehnologie Microsoft, interfațabilă cu alte aplicații și care urmărește eficient toate procesele și activitățile unei organizații de tipul Autonet.

siguranța datelor

rapoarte în timp real

____________________

reducere costuri și timp de lucru

detectare și corectare erori în timp util

Interfațare alte sisteme

Creșterea vitezei de operare

_____________________________

Flexibilitatea reutilizării informațiilor

Controlling la nivel de grup

Soluție ERP implementată permite suport pentru procesele și activitătile din cadrul companiei asigurând competitivitate pe termen lung și controlling la nivel de grup.

Autonet optează pentru raportări complexe, exacte și în timp real, cu ajutorul Microsoft Dynamics NAV

Competențele demonstrate în proiectarea unor soluții adaptate nevoilor de business ale companiilor, ne-au oferit încredere în echipa de specialiști BRINEL. Punând în valoare avantajele produsului Microsoft și integrând soluția oferită cu cea deja existentă în sistemul nostru, BRINEL a condus la eficientizarea substanțială a proceselor de management din compania noastră.

Arpad Csechi - Director Economic, Autonet

Autonet este lider pe piața românească de piese auto din România, colaborând cu importanți producatori internaționali și asigurându-și un portofoliu activ de 66 de mărci.

Autonet a luat ființă în 1996, având doar 3 angajați în Satu Mare. În scurt timp însă compania s-a extins pe plan național. Astăzi, eforturile a peste 300 de persoane asigură o cifră anuală de afaceri de peste 30 milioane de euro.

Distribuția în întreaga țară se realizează în proporție de 90% din produse existente pe stoc în depozite proprii. Depozitul principal este situat în Satu Mare și are o capacitate de depozitare de 4200m2. În afara acestui depozit, Autonet deține alte 11 centre de vânzări care au spații de depozitare la București, Brașov, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Sibiu, Timișoara, Târgu Mureș, Caransebeș, Galați și Oradea.

Ca firmă de comerț, Autonet colaborează doar cu persoane juridice și lucrează cu peste 2.000 de clienți reprezentând: service-uri independente, centre en-gros, reprezentanțe auto, magazine de piese auto, flote (PV, CV, camioane, autobuze), companii de asigurări, rețele de benzinării, supermarket-uri, hypermarket-uri și instituții în 2015.

Autonet dorește  achiziționarea unei soluții care să ofere suport pentru toate procesele și activitățile în cadrul companiei asigurând competitivitatea pe termen mediu și lung. În același timp, s-a urmărit realizarea unui controlling la nivel de grup - aceasta fiind cerința de bază a implementării proiectului.

După o analiză atentă, echipa BRINEL a propus o soluție integrată pentru Managementul afacerii, bazată pe tehnologia Microsoft – Microsoft Dynamics Nav. Concepută pentru a planifica și urmări în mod eficient toate activitățile unei organizații prin utilizarea resurselor financiare și fizice, soluția Dynamics NAV permite în același timp interfațarea cu alte aplicații. Acest criteriu a fost unul decisiv în alegerea aplicației, deoarece nici unul din sistemele utilizate anterior nu a permis o bună interfațare cu sistemul care gestionează comenzile și cu care se face facturarea.

Identificarea corectă a punctelor cheie de acțiune a reprezentat pasul cel mai dificil în procesul de implementare, deoarece acestea stau la baza dezvoltării competitivității companiei Autonet. Procesul a durat aproximativ două luni, timp în care s-au pus bazele unui sistem performat care se pliază perfect proceselor de afaceri ale companiei.

Competențele demonstrate în proiectarea unor soluții adaptate nevoilor de business ale companiilor, ne-au oferit încredere în echipa de specialiști BRINEL. Punând în valoare avantajele produsului Microsoft și integrând Soluția oferită cu cea deja existentă în sistemul nostru, BRINEL a condus la eficientizarea substanțial a proceselor de management din compania noastră.

Arpad Csehi Director Economic, Autonet

Din dorința de a oferi clienților noștri servicii de înaltă calitate, intenționam să extindem colaborarea cu echipa BRINEL, atât pentru a implementa noi module în cadrul soluției Microsoft Dynamics Nav, cât și pentru a ne dezvolta infrastructura IT, odată cu creșterea afacerii noastre.

Arpad Csehi Director Economic, Autonet

Beneficiile obținute în urma implementării:

  • siguranța datelor din sistem;
  • Raportare în timp real a datelor;
  • Creșterea vitezei de operare;
  • Interfațarea cu alte sisteme existente.

Prin introducerea unor tehnologii informatice de ultimă oră, Autonet a dorit să asigure o imagine mai extinsă și mai precisă asupra situației și operațiunilor sale economico-financiare. Prin cosntruirea unui sistem informatic de sus în jos (de la cerințe de management la cerințe de logistică), s-a obținut un sistem integrat atât tranzacțional cât și de analiză.

 

Clientii despre noi
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study