Autonet opteaza pentru raportari complexe, exacte si in timp real, cu ajutorul Microsoft Dynamics NAV

Autonet alege BRINEL pentru integrarea aplicatiilor econimoco-financiare intr-un sistem unitar interfatabil cu aplicatiile existente in cadrul companiei si controlling la nivel de grup.

Am propus o solutie integrata bazata pe tehnologie Microsoft, interfatabila cu alte aplicatii si care urmareste eficient toate procesele si activitatile unei organizatii de tipul Autonet.

siguranta datelor

rapoarte in timp real

____________________

reducere costuri si timp de lucru

detectare si corectare erori in timp util

Interfatare alte sisteme

Cresterea vitezei de operare

_____________________________

Flexibilitatea reutilizarii informatiilor

Controling la nivel de grup

Solutie ERP implementata permite suport pentru procesele si activitatile din cadrul companiei asigurand competitivitate pe termen lung si controlling la nivel de grup.

Autonet opteaza pentru raportari complexe, exacte si in timp real, cu ajutorul Microsoft Dynamics NAV

Competentele demonstrate in proiectarea unor solutii adaptate nevoilor de business ale companiilor, ne-au oferit incredere in echipa de specialisti BRINEL. Punand in valoare avantajele produsului Microsoft si integrand solutia oferita cu cea deja existenta in sistemul nostru, BRINEL a condus la eficientizarea substantiala a proceselor de management din compania noastra.

Arpad Csechi - Director Economic, Autonet

Autonet este lider pe piata romaneasca de piese auto din Romania, colaborand cu importanti producatori internationali si asigurandu-si un portofoliu activ de 66 de marci.

Autonet a luat fiinta in 1996, avand doar 3 angajati in Satu Mare. In scurt timp insa compania s-a extins pe plan national. Astazi, eforturile a peste 300 de persoane asigura o cifra anuala de afaceri de peste 30 milioane de euro.

Distributia in intreaga tara se realizeaza in proportie de 90% din produse existente pe stoc in depozite proprii. Depozitul principal este situat in Satu Mare si are o capacitate de depozitare de 4200m2. In afara de acestui depozit, Autonet detine alte 11 centre de vanzari care detin spatii de depozitare la Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Sibiu, Timisoara, Targu Mures, Caransebes, Galati si Oradea.

Ca firma de comert, Autonet colaboreaza doar cu persoane juridice si lucreaza cu peste 2.000 de clienti reprezentand: service-uri independente, centre en-gros, reprezentante auto, magazine de piese auto, flote (PV, CV, Camioane, Autobuze), companii de asigurari, retele de benzinarii, supermarket-uri, hypermarket-uri si institutiiIn 2015.

Autonet doreste  achizitionarea unei solutii care sa ofere suport pentru toate procesele si activitatile in cadrul companiei asigurand competitivitatea pe termen mediu si lung. In acelasi timp, s-a urmarit realizarea unui controlling la nivel de grup- aceasta fiind cerinta de baza a implementarii proiectului.

Dupa o analiza atenta, echipa BRINELa propus o solutie integrata pentru Managementul afacerii, bazata pe tehnologia Microsoft – Microsoft Dynamics Nav. Conceputa pentru a planifica si urmari in mod eficient toate activitatile unei organizatii prin utilizarea resurselor financiare si fizice, solutia Dynamics NAV permite in acelasi timp interfatarea cu alte aplicatii. Acest criteriu a fost unul decisiv in alegerea aplicatiei, deoareace nici unul din sistemele utilizate anterior nu a permis o buna interfatare cu sistemul care gestioneaza comenzile si cu care se face facturarea.

Identificarea corecta a punctelor cheie de actiune a reprezentat pasul cel mai dificil in procesul de implementare, deoarece acestea stau la baza dezvoltarii competitivitatii companiei Autonet. Procesul a durat aproximativ doua luni, timp in care s-au pus bazele unui sistem performat care se pliaza perfect proceselor de afaceri ale companiei.

Competentele demonstrate in proiectarea unor solutii adaptate nevoilor de business ale companiilor, ne-au oferit incredere in echipa de specialist BRINEL. Punand in valoare avantajele produsului Microsoft si integrand Solutia oferita cu cea deja existenta in sistemul nostru, BRINEL a condus la eficientizarea substantial a proceselor de management din compania noastra.

Arpad Csehi Director Economic, Autonet

Din dorinta de a oferi clientilor nostril servicii de inalta calitate, intentionam sa extindem colaborarea cu echipa BRINEL, atat pentru a implementa noi module in cadrul solutiei Microsoft Dynamics Nav, cat si pentru a ne dezvolta infrastructura IT, odata cu cresterea afacerii noastre.

Arpad Csehi Director Economic, Autonet

Beneficiile obtinute in urma implementarii:

  • siguranta datelor din sistem;
  • Raportare in timp real a datelor;
  • Cresterea vitezei de operare;
  • Interfatarea cu alte sisteme existente.

Prin introducerea unor tehnologii informatice de ultima ora, Autonet a dorit sa asigure o imagine mai extinsa si mai precisa asupra situatiei si operatiunilor sale economico-financiare. Prin cosntruirea unui sistem informatic de sus in jos (de la cerinte de management la cerinte de logistica), s-a obtinut un sistem integrat atat tranzactional cat si de analiza.

 

Clientii despre noi
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study
Case Study