Dynamics 365 Finance and Operations

 

 Optimizați procesele de business! 

 

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

Accelerează creșterea afacerii printr-o soluție ERP care are capabilități de inteligență artificială 

 

 

Dynamics 365 for Finance and Operations, continuatoarea soluției Microsoft Dynamics AX, este o soluție ERP completă, ideală pentru organizații medii și mari. Veți avea un avantaj competitiv prin adaptarea rapidă la schimbările pieței și capacitatea de a lua decizii în tip util, având ca suport informații obținute printr-o vizibilitate excepțională asupra operațiunilor și produselor dumneavoastră.

Aplicația ERP Dynamics 365 for Finance and Operations este capabilă să conecteze toate procesele și departamentele  ̶  achiziții, vânzări, logistică, producție, financiar, proiecte, serviicii și administrativ  ̶  în cloud, permițându-vă să luați decizii mai bine și mai rapid.

Are integrate capabilități de analiză predictivă și inteligență atrificială pentru a determina decizii obiective, în timp real, cu impact asupra performanței afacerii. Totodată, vă permite să faceți simulări de creștere și să vă dezvoltați agilitatea acțiunilor la nivelul organizației.

BRINEL are experiența implementării unui număr mare de proiecte pe Dynamics 365 for Finance and Operations și oferă localizare pentru România, precum și update-uri și upgrade-uri pentru fiecare nouă versiune.

 

De ce să alegeți Dynamics 365 for Finance and Operations?

 

 

Dynamics 365 for Finance and Operations vă automatizează procesele de business, reducând costurile 

Oferă posibilitatea de urmărire eficientă a cheltuielilor la nivelul diverselor departamente sau linii de produse prin introducerea centrelor de cost 

Maximizează performanța financiară a afacerii dumneavoastră

Inovați, transformând interacțiunile cu clienții datorită informațiilor detaliate furnizate prin capabilitățile de inteligența artificială 

Ușor de integrat cu sistemele existente, permițând scalabilitate și adaptabilitate la schimbările de business

Dynamics 365 Finance and Operations

  

Poate fi implementată în cadrul afacerii mele?

BRINEL are capacitatea de a implementa această soluție, adaptată particularităților diferitelor companii și industrii. Soluția Dynamics 365 for Finance and Operations este scalabilă, construită pe o infrastructură cloud și permite sistemului să crească odată cu afacerea dumneavoastră, în ritmul impus de aceasta. 

Cât costă?

O investiție în ERP are rolul de a schimba această paradigmă a costului. Astăzi, beneficiind de metoda de licențiere subscripție per utilizator, nu mai privim costul de investiție ci privim bugetul lunar necesar operării în condiții optime de performanță și securitate al unui angajat. Cu Dynamics 365 for Finance and Operations, vă întrebați “cât câștig în urma implementării”! Consultanții BRINEL doresc să vă ajute în a găsi răspunsul la această întrebare.

 

Disponibilitate în cloud! Accesibil, ușor și în siguranță

Solicitați demo personalizat!  

contactați-ne!