Microsoft Dynamics 365 Business Central

 

Crește afacerea și profitul, optimizând toate procesele de business!

 

Asigură dezvoltarea companiei tale printr-o soluție completă de management, flexibilă și adaptabilă specificului afacerii, care conectează finanțele, vânzările, serviciile și operațiunile pentru a eficientiza procesele de business și a îmbunătăți interacțiunile cu clienții.

BRINEL este partener certificat Microsoft Dynamics™ începând din februarie 2003 și are, în prezent, contracte de implementare, mentenanță și suport cu peste 150 de companii și instituții.  Soluțiile personalizate de BRINEL răspund atât cerințelor specifice ale companiilor de distributție, dar și de prestări servicii sau producție (alimentară, cosmetice, mobilier, mase plastice, detergenți, industrial, materiale de construcții etc).

Dynamics 365 Business Central a câștigat deja încrederea a peste 160.000 clienți și a peste 3.000.000 utilizatori

Brinel
150

HAPPY CUSTOMERS

16

years of experinece

 

De ce să alegi Dynamics 365 Business Central?

 

 

Dynamics 365 Business Central unifică automat sistemele și procesele, lăsându-le timp angajaților să se concentreze asupra altor activități importante! 

 

Gestionați procesele de afaceri rapid și eficient prin intermediul unei singure soluții!

 

Veți avea o imagine completă a afacerii, dată de rapoarte livrate la locul și momentul potrivit.

Primiți valoare pentru banii investiți – este un instrument esențial în dezvoltarea afacerii care vă permite un randament al investiției tradus direct în creșterea de eficiență.

Dynamics 365 Business Central

    

Poate fi implementată în cadrul afacerii mele?

Experiența consultanților BRINEL te ajută să personalizezi Business Central pentru afacerea ta și să transformi investiția în beneficiu, în cel mai scurt timp! Flexibilitatea platformei facilitează extinderea solutiei pe baza nevoilor în schimbare ale afacerii astfel încât aceasta să fie perfect adaptată cerințelor indiferent de evoluția business-ului, autându-vă în orice moment să valorificați oportunitățile și să vă poziționați  în fruntea concurenței.

Cât costă?

Investiția unui priect de implementare ERP se constituie din costurile de licențiere, costurile cu infrastructura și costurile de punere în functiune și instruire. Prin intermediul soluției Dynamics 365 Business Central, costurile de licențiere sunt flexibile, în functie de evolutia numărului de utilizatori, costurile cu infrastructura pot fi reduse  la zero, datorită faptului că soluția poate fi exploatată direct în cloud, iar costurile de implementare pot fi eșalonate în functie de nevoia reală a afacerii dvs. 

 

Începe să folosești Dynamics 365 BC cu o investiție minimă!

Disponibilitate on-premises               Disponibilitate în cloud

Solicită demo personalizat!  

contactează-ne!