Microsoft Power BI

Microsoft Power BI


Descopera informatiile din datele tale in cateva minute. Orice date, oricand si oriunde, totul intr-o singura vedere.

Ce este Power BI?

Power BI este o suita de instrumente analitice gandite sa va puna la dispozitie o vedere detaliata asupra organizatiei dumneavoastra. Power BI va permite sa conectati sute de surse de date, sa simplificati pregatirea datelor si sa generati analize ad-hoc. Rapoartele si tablourile de bord pregatite de dumneavoastra pot fi publicate de organizatie si vizualizate de toti utilizatori atat prin interfata web cat si de pe dispozitivele mobile.

 


Microsoft Power BI

Experience your data. Any data.

 

 

Surse de date
Surse de date

Cu Power BI poti analiza orice conteaza pentru tine. Conecteaza baze de date on-premise sau in cloud, fisiere Excel, text sau CSV, site-uri web, streaming de date, aplicatii SaaS (Dynamics CRM, MS Project, Salesforce, MailChimp, etc). Lunar se adauga noi tipuri de surse de date ce pot fi conectate la PowerBI.

 

 

Vizualizari
Vizualizari

Cu ajutorul Power BI puteti identifica modalitatea ideala de a prezenta informatiile, astfel incat sa poata fi intelese dintr-o privire. Va sta la dispozititie o comunitate intreaga de programatori care creaza o larga varietate de vizualizari personalizate cu care puteti extinde functionalitatea de baza primita in cadrul Power BI.

 

 

Quick Insights
Quick Insights

Puneti la lucru algoritmii avansati de analiza dezvoltati de catre Microsoft Research pentru a descoperi noi corelatii intre datele dumneavoastra, afisate in modul cel mai intuitiv. Practic, cercetarile efectuate de Microsoft va vor arata lucrurile interesante din date, corelatiile identificate intre diferitele date si coloane, astfel incat sa beneficiati de tot adevarul continut de acestea.


Intrebari in limbaj natural
Intrebari in limbaj natural

Nu in ultimul rand, cel mai simplu mod de a afla o informatie este sa intrebati in limbajul natural, ca de  exemplu “care a fost cifra de afaceri total pe anul trecut?”. Cu PowerBI puteti explora datele dumneavoastra intuitive, punand intrebari in limbaj natural si primind raspundul sub forma de rapoarte si grafice. Functionalitatea dezvoltata de Microsoft in spatele campului in care puneti intrebarile, recunoaste cuvintele folosite de dvs si isi da seama ce structura de date din informatiile dvs sa foloseasca pentru a gasi raspunsul.

 

 

Tablouri de bord
Tablouri de bord

Power BI va ajuta sa creati dashboard-uri (tablouri de bord) care sumarizeaza mai multe vizualizari pentru a va da o imagine completa asupra organizatiei.  Vizualizarile pe care le utilizati in tabloul de bord sunt promovate din cadrul raporatelor pe care le utilzati, astfel incat accesarea acestora aduce direct informatia detaliata din raport.