Support Management Center

Support Management Center (SMC)

Increderea clientilor se castiga in momentul in contractarii si livrarii produsului si se consolideaza prin echipa de suport. Instrumentul digital Support Management Center este legatura facila si in timp real a echipei de suport tehnic cu clientii Dvs. Orice incident care afecteaza activitatea colaboratorilor Dvs poate fi gestionat astfel incat remedierea lui sa fie efectuata cu maxim de operativitate.

Contact specialist Brinel

 

Incepand de la 4 euro* / user / luna

Support Management Center

Gestionati corect activitatea departamentului de support si fidelizati clientii!

Tablou de bord
Tablou de bord

Tablou de bord care ofera multiple informatii in ferestre usor diferite pentru a putea lucra mai usor si eficient. Numarul si tipul de cereri de suport, alocarea si starea acestora se regasesti facil prin intermediul tabloului de bord.

Formular cerere suport
Formular cerere suport

Functionalitatea se bazeaza pe un formular standard. Orice angajat completeaza formularul cu campurile predefinite. Cererea urmeaza apoi fluxul de rezolvare. Mai mult, cererile pot fi create si prin intermediul aplicatiei dedicate pentru smartphone.

 

 

Flux de rezolvare
Flux de rezolvare

Urmareste si controleaza modul in care cererea parcurge etapele de solutionare. Ofera status-ul in timp real al cererilor inregistrate. Trimite emailuri de notificare utilizatorilor care au actiuni de efectuat. 

 

 

Indicatori si rapoarte
Indicatori si rapoarte

Verifica gradul si viteza de raspuns la cererile de support primite, precum si viteza de inchidere a acestora prin intermediul setului de rapoarte puse la dispozitie de aplicatie.

Platforma disponibila pe orice tip de device
Platforma disponibila pe orice tip de device

Acceseaza solutia de pe orice tip de dispozitiv mobil prin aplicatiile dedicate. Indiferent de sistemul de operare, Microsoft Power Apps va asigura disponibilitatea solutiei pentru angajatii Dvs. mobili

 

 

Daca doriti detalii suplimentare despre solutia de Support Management Center, va rugam sa ne contactati!

Contact specialist BRINEL


Pre-rechizite din suita Microsoft Office 365