Support Management Center

Support Management Center (SMC)

Încrederea clienților se câștigă în momentul contractării și livrării produsului și se consolidează prin echipa de suport. Instrumentul digital Support Management Center este legătura facilă și în timp real a echipei de suport tehnic cu clienții Dvs. Orice incident care afectează activitatea colaboratorilor Dvs poate fi gestionat astfel încât remedierea lui să fie efectuată cu maxim de operativitate.

Contact specialist Brinel

 

Începand de la 4 euro* / user / lună

Support Management Center

Gestionați corect activitatea departamentului de support și fidelizați clienții!

Tablou de bord
Tablou de bord

Tablou de bord care oferă multiple informații în ferestre ușor diferite pentru a putea lucra mai ușor și eficient. Numărul și tipul de cereri de suport, alocarea și starea acestora se regăsește facil prin intermediul tabloului de bord.

Formular cerere suport
Formular cerere suport

Funcționalitatea se bazează pe un formular standard. Orice angajat completează formularul cu câmpurile predefinite. Cererea urmează apoi fluxul de rezolvare. Mai mult, cererile pot fi create și prin intermediul aplicației dedicate pentru smartphone.

 

 

Flux de rezolvare
Flux de rezolvare

Urmărește și controlează modul în care cererea parcurge etapele de soluționare. Oferă status-ul în timp real al cererilor înregistrate. Trimite emailuri de notificare utilizatorilor care au acțiuni de efectuat. 

 

 

Indicatori și rapoarte
Indicatori și rapoarte

Verifică gradul și viteza de răspuns la cererile de support primite, precum și viteza de închidere a acestora prin intermediul setului de rapoarte puse la dispoziție de aplicație.

Platformă disponibilă pe orice tip de device
Platformă disponibilă pe orice tip de device

Accesează soluția de pe orice tip de dispozitiv mobil prin aplicațiile dedicate. Indiferent de sistemul de operare, Microsoft Power Apps va asigura disponibilitatea soluției pentru angajații Dvs. mobili

 

 

Dacă doriți detalii suplimentare despre soluția de Support Management Center, vă rugăm să ne contactați!

Contact specialist BRINEL


Pre-rechizite din suita Microsoft Office 365