Contract Management Center

Contract Management Center

Cresteti trasparenta proceselor de semnare a contractelor si gestionati totul intr-un singur loc. De acum, contractele dumneavoastra sunt mai usor de administrat! Indiferent daca sunt pe fluxul de negociere, aprobare, semnare, sau sunt intocmite de mai mult timp, le veti regasi si gestiona cu usurinta prin intermediul instrumentului digital Contract Management Center. Reduceti, astfel timpul necesar activitatilor administrative si urmariti fluxul de aprobare a contractelor in timp real. Instrumentul digital creat de BRINEL, va ofera transparenta totala pentru managementul contractelor.

Contact specialist BRINEL

 

Incepand de la 4 euro* / user / luna

Vezi rezultatele imediat cu Contract Management Center by BRINEL

Contract Management Center

Cel mai usor mod de a gestiona contracte, fara dureri de cap!

 

 

Formular Contract

Formular Contract

Controleaza modul in care cererile de contracte sunt completate si aprobate. Utilizatorii completeaza formularul cu datele necesare si adauga documentele. Cererea urmeaza apoi fluxul de aprobare stabilit, controlat, informat, stabilit.

 

 

Flux de aprobare

Flux de aprobare

Controleaza procesul de aprobare. Urmareste si controleaza modul in care contractul se misca pentru verificare si aprobare intre departamente. Emailuri de alertare notifica utilizatori care au actiuni de efectuat.

 

 

Cautare

Cautare

Gaseste rapid contractele de care ai nevoie folosind optiunea de "cautare avansata" pe mai multe criterii, de exemplu: parte contractanta, data reinnoire, responsabil contract, etc.

 

 

Tablou de bord

Tablou de bord

Tablou de bord care ofera multiple informatii, inclusiv reinnoirea contractelor, in ferestre diferite pentru a putea lucra mai usor si mai eficient.

 

 

Indicatori si rapoarte

Indicatori si rapoarte

Un set personalizat de rapoarte active si indicatori despre performanta si stadiul contractelor in companie.

 

 

 

Pentru detalii suplimentare despre solutia Contract Management Center, va rugam sa ne contactati!

Contact specialist BRINEL

Pre-rechizite din suita Microsoft Office 365