Contract Management Center

Contract Management Center

Creșteți transparența proceselor de semnare a contractelor și gestionați totul într-un singur loc. De acum, contractele dumneavoastră sunt mai ușor de administrat! Indiferent dacă sunt pe fluxul de negociere, aprobare, semnare, sau sunt întocmite de mai mult timp, le veți regăsi și gestiona cu ușurință prin intermediul instrumentului digital Contract Management Center. Reduceți, astfel timpul necesar activităților administrative și urmăriți fluxul de aprobare a contractelor în timp real. Instrumentul digital creat de BRINEL, vă oferă transparență totală pentru managementul contractelor.

Contact specialist BRINEL

 

Începând de la 4 euro* / user / lună

Rezultatele se vad imediat cu  Contract Management Center by BRINEL

Contract Management Center

Cel mai ușor mod de a gestiona contracte, fără dureri de cap!

 

 

Formular Contract

Formular Contract

Controlează modul în care cererile de contracte sunt completate și aprobate. Utilizatorii completează formularul cu datele necesare și adaugă documentele. Cererea urmează apoi fluxul de aprobare stabilit, controlat, informat.

 

 

Flux de aprobare

Flux de aprobare

Controlează procesul de aprobare. Urmărește și controlează modul în care contractul se mișcă pentru verificare și aprobare între departamente. Email-uri de alertare notifică utilizatori care au acțiuni de efectuat.

 

 

Căutare

Căutare

Găsește rapid contractele de care ai nevoie folosind opțiunea de "căutare avansată" pe mai multe criterii, de exemplu: parte contractantă, data reînnoire, responsabil contract, etc.

 

 

Tablou de bord

Tablou de bord

Tablou de bord care oferă multiple informații, inclusiv reînnoirea contractelor, în ferestre diferite pentru a putea lucra mai ușor și mai eficient.

 

 

Indicatori și rapoarte

Indicatori și rapoarte

Un set personalizat de rapoarte active și indicatori despre performanța și stadiul contractelor în companie.

 

 

 

Pentru detalii suplimentare despre soluția Contract Management Center, vă rugăm să ne contactați!

Contact specialist BRINEL

Pre-rechizite din suita Microsoft Office 365