BRINEL Digital Tools

BRINEL Digital Tools

 

În noua Eră digitală, instrumentele prin care o companie sau instituție interacționează atât cu proprii angajați ca și cu partenerii de business sunt tot mai rapide, ușor de utilizat și de întreținut.

Bazându-se pe o  experiență de peste 29 de ani, și de puterea dată de tehnologiile cloud, BRINEL va propune un set de instrumente digitale cu care să optimizați modul în care interacționați cu proprii angajați cât și cu clienții și partenerii dvs.

Cele mai importante resurse ale unei companii sunt clienții și proprii angajați. De aceea, vă propunem un set de 3 instrumente digitale, cu ajutorul cărora, gestiunea activităților cu aceștia se simplifică. Multe instrumente cu specific occidental se regăsesc deja pe piețele vestice, dar viziunea BRINEL a plecat de la dorința de a îngloba particularitățile mediului românesc în instrumentele on-line oferite de noi. Bazându-ne pe setul cel mai utilizat de instrumente de birou pus la dispozitie de Microsoft, am putut sa ne concentram activitatea pe oferirea unor facilități practice, care să fie ușor de utilizat și întreținut, ușor de pus în funcțiune, și care să reducă deasemenea investiția necesară în tehnologie.

Prima versiune a instrumentelor noastre acoperă un set de trei activități importante pentru activitatea unei companii: managementul contractelor, managementul acțiunilor de suport clienți și managementul angajaților.

Mai multe informații puteți afla pe paginile dedicate produselor.

  Contract Management Center Support Management Center Employee Management Center