Clientii despre noi
 • Suntem incurajati sa fim noi insine si acest lucru ne face activitatea mult mai productiva, mai umana, mai distractiva. In fiecare zi invat ceva nou, fac lucruri diferite, si de asta sunt foarte incantat ca ma aflu aici.
  Citeste mai mult...
 • Universitatea Bogdan Voda Cluj
  Aspectele cele mai importante ale unei colaborari, in contextul actual de business, sunt increderea, profesionalismul si promptitudinea de care partenerul de afaceri da dovada.
  Citeste mai mult...
BRINEL, 23 de ani de excelenta in IT&C
 • Au trecut mai mult de 23 de ani de la infiintarea BRINEL, o companie pornita cu viziunea de a aduce tehnologia informatiei in folosul oamenilor si al companiilor, de a le face viata mai usoară si mai profitabila. Doresc sa impartasesc sentimentul de mandrie, pentru tot ce am realizat pana in prezent. Cu sprijinul clientilor fideli, partenerilor de incredere si angajatilor implicati, grupul de firme este unul dintre cei mai respectati jucatori din piata IT romaneasca. Mandrie, dar si incredere in viitor, avem tot ce ne trebuie pentru a continua drumul si a ne consolida pozitia. Dorim ca in anii urmatori sa fim un partener strategic pentru clienti si furnizori, sa intelegem mai bine piata si sa ajutam la atingerea succesului si prosperitatii. Le multumesc tuturor celor care ne-au sprijinit in eforturile de a realiza prezentul si viitorul BRINEL.
  Citeste mai mult...