Clientii despre noi
 • ISDC
  "Colaborarea dintre ISDC si BRINEL este una de lunga durata, primele legaturi fiind stabilite inca de la infiintarea ISDC in 1999. Suntem foarte multumiti de relatia pe care o avem cu BRINEL si contam pe ei fara rezerve!"
  Citeste mai mult...
 • Universitatea de Vest Vasile Goldis Arad
  Am gasit la BRINEL promptitudinea in comunicare de care avem nevoie in parteneriatul cu o companie IT&C. Apreciem solutiile livrate, pentru ca s-au incadrat perfect in cerintele noastre de buget si functionalitati.
  Citeste mai mult...
BRINEL, 22 de ani de excelenta in IT&C
 • Au trecut mai mult de 22 de ani de la infiintarea BRINEL, o companie pornita cu viziunea de a aduce tehnologia informatiei in folosul oamenilor si al companiilor, de a le face viata mai usoară si mai profitabila. Doresc sa impartasesc sentimentul de mandrie, pentru tot ce am realizat pana in prezent. Cu sprijinul clientilor fideli, partenerilor de incredere si angajatilor implicati, grupul de firme este unul dintre cei mai respectati jucatori din piata IT romaneasca. Mandrie, dar si incredere in viitor, avem tot ce ne trebuie pentru a continua drumul si a ne consolida pozitia. Dorim ca in anii urmatori sa fim un partener strategic pentru clienti si furnizori, sa intelegem mai bine piata si sa ajutam la atingerea succesului si prosperitatii. Le multumesc tuturor celor care ne-au sprijinit in eforturile de a realiza prezentul si viitorul BRINEL.

  Marcel Borodi Fondator & CEO ,  BRINEL