Clientii despre noi
 • Primii ani ai BRINEL au fost cu siguranta interesanti dar si plini de provocari. Un lucru pe care l-am aflat in acei ani a fost ca intotdeauna sa-ti indeplinesti promisiunile. Doar asa am putut deveni parteneri cu clientii nostri.
  Citeste mai mult...
 • ISDC
  "Colaborarea dintre ISDC si BRINEL este una de lunga durata, primele legaturi fiind stabilite inca de la infiintarea ISDC in 1999. Suntem foarte multumiti de relatia pe care o avem cu BRINEL si contam pe ei fara rezerve!"
  Citeste mai mult...
BRINEL, 23 de ani de excelenta in IT&C
 • Au trecut mai mult de 23 de ani de la infiintarea BRINEL, o companie pornita cu viziunea de a aduce tehnologia informatiei in folosul oamenilor si al companiilor, de a le face viata mai usoară si mai profitabila. Doresc sa impartasesc sentimentul de mandrie, pentru tot ce am realizat pana in prezent. Cu sprijinul clientilor fideli, partenerilor de incredere si angajatilor implicati, grupul de firme este unul dintre cei mai respectati jucatori din piata IT romaneasca. Mandrie, dar si incredere in viitor, avem tot ce ne trebuie pentru a continua drumul si a ne consolida pozitia. Dorim ca in anii urmatori sa fim un partener strategic pentru clienti si furnizori, sa intelegem mai bine piata si sa ajutam la atingerea succesului si prosperitatii. Le multumesc tuturor celor care ne-au sprijinit in eforturile de a realiza prezentul si viitorul BRINEL.
  Citeste mai mult...