Clientii despre noi
 • Holzindustrie Schweighofer
  " BRINEL este partenerul nostru preferat in zona de IT. Avem incredere sa lasam sistemele noastre de IT in mainile lor fiindca sunt o echipa de oameni competenti, cu ani de experienta in spate."
  Citeste mai mult...
 • EVW Holding
  " Am descoperit în parteneriatul cu BRINEL o echipa de profesionisti, cu un bagaj impresionant de cunostinte si experienta in domeniu, capabili sa anticipeze nevoile noastre ca si companie."
  Citeste mai mult...
BRINEL, 23 de ani de excelenta in IT&C
 • Au trecut mai mult de 23 de ani de la infiintarea BRINEL, o companie pornita cu viziunea de a aduce tehnologia informatiei in folosul oamenilor si al companiilor, de a le face viata mai usoară si mai profitabila. Doresc sa impartasesc sentimentul de mandrie, pentru tot ce am realizat pana in prezent. Cu sprijinul clientilor fideli, partenerilor de incredere si angajatilor implicati, grupul de firme este unul dintre cei mai respectati jucatori din piata IT romaneasca. Mandrie, dar si incredere in viitor, avem tot ce ne trebuie pentru a continua drumul si a ne consolida pozitia. Dorim ca in anii urmatori sa fim un partener strategic pentru clienti si furnizori, sa intelegem mai bine piata si sa ajutam la atingerea succesului si prosperitatii. Le multumesc tuturor celor care ne-au sprijinit in eforturile de a realiza prezentul si viitorul BRINEL.
  Citeste mai mult...