Clientii despre noi
 • Casa Judeteana de Pensii Cluj
  " Profesionalismul de care au dat dovada de-a lungul timpului este unul din multele motive pentru care recomandam calduros oricarei firme sau institutii publice o colaborare cu firma Net BRINEL S.A."
  Citeste mai mult...
 • Universitatea Bogdan Voda Cluj
  Aspectele cele mai importante ale unei colaborari, in contextul actual de business, sunt increderea, profesionalismul si promptitudinea de care partenerul de afaceri da dovada.
  Citeste mai mult...
BRINEL, 22 de ani de excelenta in IT&C
 • Au trecut mai mult de 22 de ani de la infiintarea BRINEL, o companie pornita cu viziunea de a aduce tehnologia informatiei in folosul oamenilor si al companiilor, de a le face viata mai usoară si mai profitabila. Doresc sa impartasesc sentimentul de mandrie, pentru tot ce am realizat pana in prezent. Cu sprijinul clientilor fideli, partenerilor de incredere si angajatilor implicati, grupul de firme este unul dintre cei mai respectati jucatori din piata IT romaneasca. Mandrie, dar si incredere in viitor, avem tot ce ne trebuie pentru a continua drumul si a ne consolida pozitia. Dorim ca in anii urmatori sa fim un partener strategic pentru clienti si furnizori, sa intelegem mai bine piata si sa ajutam la atingerea succesului si prosperitatii. Le multumesc tuturor celor care ne-au sprijinit in eforturile de a realiza prezentul si viitorul BRINEL.

  Marcel Borodi Fondator & CEO ,  BRINEL